(FOTO) PRVA IZJAVA SANJE STANKOVIĆ: Nakon što je izbačena iz Zadruge, otkrila je kako se oseća, a evo u čiji zagrljaj je odmah pala!

Autor:

Zadruga

08.07.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka otkrila nakon meseci borbe kako se oseća.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja

Prošle noći rijaliti Zadruga napustila je Sanja Stanković, koja je noć provela sa svojom majkom Brankom.

Sanja se posle toliko meseci susrela sa realnošću, a prve utiske je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu. Naime za Stankovićevu su prethodni meseci bilo veoma burni i turbulentni, što zbog ljubavnih skandala, brodoloma, ali i zbog žestokih svađa sa bivšom devojkom Jovanom Tomić Matorom, ali i ponekim zadrugarima sa kojima je zgodna plavuša privatno bila u dobrim odnosima.

Foto: instagram.com
Sanja i Branka

Sanja je objavila nekoliko storija na Instagramu i otkrila kako se oseća:

Ljudi, ja sam izašla, hoću da vam se zahvalim od srca koji ste bili uz mene, potrudiću se da svima odgovorim, nisam ni oka sklopila, bila sam sa mamom, sad sam dobila telefon - napisala je Sanja.

Nakon toliko meseci Sanja se ponovo oseća srećno, jer je napokon u zagrljaju majke Branke, koja je njena neizrmena podrška sve vreme bila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading