(FOTO) OTKRIVAMO DETALJ O KRAJU ZADRUGE KOJI NIKO NIJE ZNAO: Ova zadrugarka će na sebi nositi PAPRENO SKUP brus od dijamanata!

Autor: Republika

Zadruga

08.07.2021

20:07

Zaseniće ih sve na finalu!

youtube.com/printscreen
Zadruga

Rijaliti Zadruga završava se zvanično u subotu, kada će se posle devet meseci proglasiti pobednik! Nakon devet meseci turbulentne borbe, žestokih svađa, ljubavnih trenutaka, došlo je vreme da se kamere na neko vreme ugase.

Republika.rs/O.B.
Majin otac

U noći kada će se proglasiti pobednik, zadrugari će na sebe navući svečanu odoru, koja će im pomoći da zablistaju što bolje mogu pod reflektorima spektakularne noći.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO: Rialdina majka progovorila o ćerkinoj vezi sa Kenanom i otkrila sve detalje

Tom prilikom saznali smo da će Maja Marinković imati skupoceni brushalter, koji je pored toga što izgleda provokativno, ima nekolicinu dijamanata. Kako smo već upućeni, Majin profil vodi njen otac Taki Marinković koji nikada nije štedeo ni dinar na svoju ćerku, pa joj je tako omogućio i ovaj preskupi komad odeće.

instagra.com
Majin brus za finale

Međutim, to sigurno nije sve, pored ovog scenskog brushaltera, sigurno da će Marinkovićeva iznenaditi i donjim delom kombinacije, a budući da je poznata kao jedna od najatraktivnijih zadrugarki, to će za nju biti ,,mačiji kašalj".

Komentari (5)

Loading
Neko iz mase

08.07.2021 21:26

Cega se pametan stidi budala se ponosi.Taki treba da se stidis svoje cerke a ne da je podrzavas.Ti si bolestan kao i ona...ups ona je velika glumica.Kako ni jedna cvoruga ,ni kap krvi da ne bude na njenom celu a udara u stub kao pomahnitala.Bas ima tvrdu kozu kao i obraz.Sve je ovo gluma Janjusa i Maje a vi koji glasate za njih vece ste budale od njih.Bolje posaljite sms za bolesnu decu nego za ova dva retarda

Milena

08.07.2021 22:38

Može da nosi i od milion evra, šta vredi, kad je mozak šupalj A u studiju gledaoci, bez maski, a pričaju nešto o Covid??????

cica

09.07.2021 11:34

A Taki zna da Maja neće ispasti pre finalne večeri ?