(VIDEO) PUKAO JE KAO ZVEČKA: Brat Kenana Tahirovića progovorio o Rialdi: KEROZINOM GASI VATRU!

Autor:

Zadruga

09.07.2021

06:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edo Tahirović, brat rijaliti učesnika Kenana Tahirovića otkrio je sve detalje o bratu, pa progovorio i Riladi, a onda potkačio i Teodoru Bilanović.

Foto: Republika/Dušan Milenković
Edo Tahirović

Ekipa portala Rebulika bila je u Sarajevu i tom prilikom razgovarala sa bratom rijaliti učesnika Kenanom Tahirovićem, Edom koji nam je otkrio kakav je zapravo Kenan i kako se oseća kada zna da će konačno videti brata, ali i kako gleda na njegovu vezu sa Rialdom.

 

 

- To je neopisiv osećaj, radujem se ovoj suboti, veruj mi nemam reči. Toliko sam ga poželeo, samo želim da ga zagrlim da je to neopisivo - rekao je Edo, a onda dodao da ima osećaj da pre subote neće izaći, s obzirom na to koliku podršku ima od naroda.

RepublikaFoto: Republika/Dušan Milenković
Edo Tahirović o svom bratu Kenanu

Edo je priznao da je zadovoljan Kenanovim učešćem u rijalitju, da je bio onakav kakav jedan čovek treba da bude, smiren, opušten, i da je uvek bio za druge u problemima, u svađama, miran, dosledan sebi, te da je ostao onakav kakav zaista jeste.

A onda smo se dotakli teme ljubavi, pa nas je zanimalo da li se Kenan zaista zaljubio, ali i kako on kao njegov brat gleda na vezu sa Rialdom.

Foto: Republika/Dušan Milenković
Edo Tahirović o Kenanu i Rialdi

- Pukao je kao zvečka - rekao je Edo kroz smeh, pa nastavio:

-  Zaljubio se, da. To je apsolutno neplanski. Pri ulasku je rekao da to za njega ne dolazi u obzir, ali eto kao i mnogi što su nešto rekli, porekli su svojim delima. Mislim da je taj zatvoren prostor i sav taj pritisak uticao na sve njih da promene svoje stavove od pre ulaska - pa dodao:

Foto: Republika/Dušan Milenković

- Oni su zaljubljeni, ali su različiti, kao nebo i zemlja i svima je to jasno. On je miran, kada vidi da vatra gori ne doliva sa komentarima i raspravama, ne doliva ulje na vatru. Ona je eksplozivna, ona će kerozinom gasiti tu vatru sve dok ne izgura nešto svoje što je nemoguće nekada. Ali eto, našli su se, funkcionišu, sada kao će to ostati, ja uvek kažem verujem u bilo kakvu ljubav. Da ima neko pravilo morate biti ovakvi ili onakvi da bi ljubav funkcionisala onda bi svi bili sretni, znali bismo izabrati partnera. Sve dok traje dok je lepo ja podržavam. Jedino što ne podršavam je kada to pređe u neko nepoštovanje, neko ogovaranje, i bacanje ljage jedno na drugo, tu sam uvek radije da se raziđu ako neko nije srećan. Raziđite se, svako svojim putem, uz poštovanje, sutra da se može sesti, popiti kafa, smejati tome kroz sta se proslo i to je to - bio je iskren Edo.

Foto: Republika/Dušan Milenković
Edo o trenucima kada im je otac preminuo

Smrtni slučaj je nešto što je Kenana pogodilo u rijalitiju i na tu situaciju niko nije ostao ravnodušan, a Edo je priznao šta ga je najviše začudilo kod brata u tim trenucima.

- Uticalo je, naročito taj smrni slučaj, pogodio ga je najviše. Ja sam bio napolju, suočen sa situacijom, nekada čovek kada zna šta se dešava onda i očekuje nešto najgore. Jako je čudno bilo da su meni slali klipove dok nam je otac bio u bolnici da je on govorio da ima neki loš osećaj da nešto nije u redu.

RepublikaFoto: Republika/Dušan Milenković
Edo iskreno o Teodori Bilanović

Teodora Bilanović je napravila pravi haos u rijalitiju, kada je rekla da se dopisivala sa Kenanom, kao i poruke koje su se pojavile koje su potvrdile njene reči, a Kenanov brat je prokomentarisao celu situaciju.

-Sto posto mogu reći da je sve to planski napravljeno, jer je ona znala da ulazi unutra i htela je da napravi turbulenciju - zaključio je Edo.

Više o tome šta je sve rekao Edo, pogledajte u videu iznad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.