(VIDEO) EKSKLUZIVNO: Ispovest majke Rialde Karahasanović o ćerki i budućem zetu Kenanu, otkrila ŠOK detalje!

Autor: Marko PANTIĆ

Zadruga

08.07.2021

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarkina majka nije ćutala, pa je istakla i kakva joj je ćerka privatno.

RepublikaFoto: Sabrina Noro
Sabrina, Rijaldina majka

 

Rijaliti zvezda i pevačica Rialda Karahasanović šokirala je svoju porodicu odlukom da uđe u rijaliti Zadruga, a mi smo odlučili da popričamo sa njenom majkom Sabrinom, koja nije krila temeljno svoje mišljenje o svim dešavanjima koje je pratila proteklih devet meseci.

Sabrina je otkrila pred našim kamerama ekskluzivno da se pre Rialdinog ulaska u rijaliti nije videla sa ćerkom 2 meseca zbog svetske pandemija, kao i da se mnogo uželela njene mezimice.


- Mi se nismo videle 11 meseci, a kakav je osećaj? Jedva čekam da je vidim! Ovoliko se nikada nismo viđale, imale smo mi momente, ali tehnologija je dozvolila i Fejstajm, ali fali, jako fali, fali i galama kroz kuću i histerijanje njeno, tako je to i kod kuće, to što vide sada svi. Fali kada diše, ona jeste odrasla žena, ja imam tu sreću da se svi vole, ležimo i pričamo - govori Sabrina, pa dodaje da li je ponosna na svoju ćerku:

RepublikaFoto: Republika.rs
Rialdina majka

- Gledajte, ja jesam zadovoljna, meni se rijaliti generalno ne sviđa, nemam mišljenje o tome, osim da je to narodno veselje, ja ne gledam, nijednu nisam, sada pogledam, pošalju mi. Ja sam jako zadovoljna, ono što mi je malo zasmetalo jeste ta neka njena naivnost, sa kojom sam i ja iznenađenja, traži u svima dobru crtu, a nemamo svi, ali dobro, to je životno iskustvo. Ovo oko sebe što nešto vredi jesu Kenan i Sandra, mada su se i njih dve znale posvađati, ali to je normalno i sa rodom rođenim se posvađate, ali njih dvoje mogu izdvojiti, bez obzira na sve. Možda čak i grube reči, ali dobro, ostalo ne bih komentarisala.

Sabrina je i otkrila šta misli o potencijalnom budućem zetu Kenanu Tahiroviću, koji se nalazi u ljubavnoj romansi sa Rialdom, pa je ispričala da su popili kafu dok je on bio van rijalitija zbog smrtnog slučaja oca.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rialda i Kenan

- Kenan... Kenan, pa ono što... Svaka žena bi poželela onakvog zeta, e sad ne verujem da je on drugačiji mimo rijalitija i mislim da je on tako staložen. Mi smo popili kafu i popričali, što kaže i on imao je svojih momenata u životu i toga je promenilo, a sad svako sebi bira. Ja sam imala jednog zeta... Čula sam se sa Edom, neki dan sam mu poruku poslala, mislim, to je mlađa ekipa, na kraju krajeva, to su slobodni momci, ja imam i obaveze i posao, porodicu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading