(VIDEO) MILJANA NASRED DVORIŠTA OPŠTILA SA STATUOM DŽASTINA BIBERA: Okrenula mu zadnjicu, obezbeđenje je jedva skinulo sa njega, ODLEPILA OD APSTINENCIJE!

Autor:

Zadruga

07.07.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana opštila sa statuom Džastina Bibera!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić opštila sa statuom!

Miljana Kulić ne prestaje sa svojim smešnim potezima, a sada je otišla i korak dalje i nasmejala sve.

Ona je rešila da pred sami kraj rijalitija "Zadruga" počasti gledaoce svojim interesantnim akrobacijama, dok je u jednom trenutku odlučila da simulira odnos sa statuom, tj. ispred platoa Džastin Bibera, okrenula mu zadnjicu i vikala kako ima odnos sa njim.

Obezbeđenje je ubrzo prišlo da je skloni, što je jedva uspelo, a ona je takođe pokušala da zavede i njega.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milena

07.07.2021 14:36

Budale se ne seju, same niču nimfomanka bolesna, kad svaka budala može da rodi dete, a toliko normalnih žena se leči i pokušava....užas!!!!!!!!!!!!!!

JA

08.07.2021 08:26

Meni je ona veoma jadna i istrosena kao ucesnik i vise ne zna kakoo da skrene paznju na sebe…..a ova patka style usta su joj katastrofa ,pa jos kada se napuci, UZAS NA STA LICI , a i majka njena to isto radi . Dosta vise sa i o kulickama, dosadile i Bogu i narodu !!!