(VIDEO) ŠA PREBLEDEO KADA GA JE VIDEO: Reper saznao da Tara ima NOVOG DEČKA, a onda je otkrio detalj o Ivani koji ga je ŠOKIRAO!

Autor:

Zadruga

06.07.2021

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovome sanja redovno, tek sada.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ša odgovara na pitanja

Finalisti Zadruge 4 danas imaju priliku da vide bivše cimere, koji su im poslali po nekoliko pitanja. Nenad Lazić Neca imao je pitanje za Nenada Aleksića Ša, a ovo ga je potpuno poremetilo.

- Pitanje za Ša, kako bi reagovao kada bi saznao da postoji mogućnost da se pomiriš sa Ivanom, da te ona voli, i saznao da Tara i dalje kači objave gde te ismejava i kači objave sa svojim novim dečom? - glasilo je pitanje koje je Neca postavio Nenadu Aleksiću Ša.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com/nenad_aleksic_sha
Tara, Ivana i Nenad

- To drugo me ne zanima, kačenje na stori i ismejavanje. Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje. A prvi deo pitanja mi je zanimljiv, i te kako me zanima jako. Ostaviću to sve da vidim po izlasku iz Zadruge. Prvi deo pitanja mi se i te kako sviđa - odogovorio je reper.

- Drago mi je što se Ša osvestio. Otkačio se Tare, verujem mu da je bio zaljubljen, možda i dalje, ali to je samo strast. Čim je Neca postavio to pitanje, vrlo je moguće da mu Ivana posle svega oprosti. Možda žena želi da mu pređe preko svega. Ja bih volela da svako na ovom svetu bude srećan - istakla je Miljana.

- I te kako mislim da je istina ovo za novog dečka i ismejavanje, neka bude kako jeste. Što se tiče Ivane, ja je jako dobro poznajem. Kada podvuče crtu, to je to. Kada je neko razočara, nema nazad. Osećam Ivanu, znam da me voli - dodao je Ša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading