(FOTO) TIKTOKER ŠOKIRAO SRBIJU! Neca posle Zadruge poslao ZABRINJAVAJUĆU poruku, fanovi uplašeni šta mu se desilo: OVAJ SVET NIJE ZA MENE!

Autor:

Zadruga

06.07.2021

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao!

RepublikaFoto: Republika
Neca tiktoker

Bivši zadrugar i tiktoker Nenad Lazić Neca pre nekoliko dana izašao je iz rijalitija Zadruga, nakon čega je pristao da pred našim kamerama otkrije istinu i sve ono što se dešavalo proteklih 9 meseci na imanju u Šimanovcima. 

On se nakon toga nije oglašavao u medijima, a prošle noći bio je u studiju u Šimanovcima, budući da je počelo veliko finale rijalitija. Sve je deslovalo vrlo u redu, te tiktoker nije pokazao da mu ništa smeta, sve do danas.

RepublikaFoto: Republika
Neca i Peca

Neca je na Instagramu objavio stori koji je sve zabrinuo. Naime, Lazić je poručio svima da odustaje od svega. Podsetimo, Neca je proživeo dosta negativnih komentara i napada zbog njegove priče sa Borom Santanom, međutim, to nije sve, on je imao problema i sa okolinom, roditeljima i bratom. 

- Odustajem od svega! Muka mi je od svega, shvatio sam da ovaj svet nije za mene - napisao je Neca.

Ono što su mnogi pomislili jeste da je Neca ovo uradio sa namerom, kako bi opet izazvao pažnju. No, vi procenite šta se dešava sa ovim popularnim tiktokerom.

Foto: instagram.com
Necin status

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Krsta

07.07.2021 08:26

Odmah da ode na fakultet. Ako nije mentalno izgubljen. Nije on za ovo.