(VIDEO) ŠOKANTNI DETALJI BRUTALNOG SUKOBA U NECINOJ PORODICI: Mama navatala oca na gomili, REAGOVALA POLICIJA!

Autor: Milica CVETKOVIĆ, Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

05.07.2021

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar Nenad Lazić Neca i njegov brat Peca otkrili su sve detalje o razlazu njihovih roditelja!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Pričao je o odnosima u porodici!

Bivši zadrugar Nenad Lazić Neca pred našim kamerama odlučio je da progovori o svim detaljima i promenama koje su usledile nakon njegovog izlaska iz rijalitija Zadruga.

Naime, kako ističe bivši zadrugar on je u Belu kuću poneo slike svojih najmilijih jer je čuo priče da se u rijalitiju neretko dešava da zaboraviš njihov lik. Već na samom početku rijalitija Neca je priznao ostalim učesnicima da ne može da se seti lika svoje majke i time dobio veliku podršku ukućana, ali i naroda.

- Vladimir Tomović je pokrenuo celu tu priču, ja sam se njemu jadao, plakao sam mu na ramenu svako veče zbog toga i onda se samo desilo da sam dobio poziv i da se sve to polako vratilo.

Vrlo brzo se zatim prebacio i na priču o Bori u kog je stekao mnogo poverenja zbog njegove tvrdnje da jako dugo poznaje Necine roditelje.

- On mi je rekao da moje roditelje jako dobro zna i da se znaju godinama, ja sam mu verovao, pričao sam mu sve o sebi i o njima, sve svoje tajne, rekao sam mu da je moj tata varao moju mamu jer sam mislio da on to već zna - rekao je zadrugar.

RepublikaFoto: Republika.rs
Bili su potpuno iskreni!

Na priču o poznanstvu Bore i Necinih roditelja nadovezao se i incident koji su oni imali ispred Urgentnog centra. Naime, Necini roditelji imali su burnu svađu ispred Urgentnog centra, u koji su otišli jer je njegov brat Peca zadobio povrede, te su morali da odu tamo kako bi mu se iste sanirale. Ono što je iznenadilo i šokiralo Necu i Pecu jeste to da se tamo pojavila druga žena, za koju se kasnije ispostavilo da je očeva ljubavnica, što je izazvalo svađu njihovih roditelja, a kasnije je čak i reagovala policija.

- Pa to se desilo skoro, nije bila tuča, majka i tata su samo upali u neku polemiku, svađali su se jer me je majka dovela, ja sam imao neku povredu, nije bitno kako sam je dobio. Tata ima neku svoju verziju priče - rekao je Peca, a zatim je Neca, njegov brat uleteo:

- Mama i tata su išli posle u policiju davali neke izjave. Ne znamo šta se desilo. Svako ima svoju verziju!

Iako roditelji ovog zadrugara nisu u bračnoj zajednici, oni su dugi niz godina živeli u vanbračnoj zajednici, ali to nije sve što je razočaralo Necu, jer je kasnije i otkrio da je ta žena pričala loše o njemu, a da ga njegov otac nije zaštitio od tih reči.

- Mislim da roditelji moraju da budu iskreni i da kažu: "Ej, mi se više ne volimo, bolje da se raziđemo, da se ne bismo mi više mučili i da ne bismo mučili našu decu". Peca i ja smo jako vezani za njih i mi smo želeli da se tata i mama vole i budu zajedno do kraja života. Naši roditelji su živeli u vanbračnoj zajednici, sad on živi sa tom nekom drugom ženom i ja samo znam da je ona pljuvala mene i da joj je tata to prećutao, nije stao u moju odbranu- zaključio je ogorčeno Neca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

05.07.2021 22:06

Dečkić je nabežen i umišljen da je to bruka