VIDEO 4

Autor: Republika.rs

Zadruga

05.07.2021

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

.

RepublikaFoto: printscreen
Njih dvoje su dosta pažnje posvećivali jedno drugom!

Nenad Lazić Neca razgovarao je sa nama o svom odnosu sa Monikom Horvat, sa kojom je imao, kako je istakao, "neku tu priču".

Naime, Neca je u rijalitiju priznao da je gej, a Monika je priznala da je lezbejka, ali njih dvoje su jedno drugom posvećivali mnogo pažnje.

Neca je govorio o njihovom poljupcu i o njihovom konstantnom razgovoru, kao i da je Monika u nekoliko navrata bila ljubomorna. Međutim, ono što je nama privuklo pažnju jeste činjenica da je ova zadrugarka neko vreme bila u vezi sa Matorom, te nije nelogično pretpostaviti da su jedno drugo koristili kao alibi, ne bi li sakrili svoju pravu seksualnu orijentaciju.

- Monika je sve vreme imala verenika napolju, i po izlasku iz rijalitija ona je tu veridbu prekinula. Ona isto toliko voli muškarce, koliko i ja volim žene- branio ju je Neca koji je vidno sijao dok je pričao o svojoj simpatiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading