(FOTO) BEOGRADSKI ASFALT NATOPLJEN KRVLJU NAŠIH DRUGOVA! Osman Karić se javno obratio Kristijanu, o njegovoj poruci BRUJE SVI!

Autor:

Zadruga

05.07.2021

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao da će se desiti!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Osman

Otac Stefana Karića Osman Karić na Instagram profilu objavio je stori kojim se obratio bivšem zadrugaru Kristijanu Goluboviću.

Poznato je da se Osman i Kristijan poznaju, da su devedesetih godina bili glavne face na beogradskom asfaltu. Kroz Osmanov sud prošli su brojni učesnici, a sada je na red došao i Golubović kojem se obratio posebnom zahvalnicom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan i Kristina

On je na svom Instagramu podelio Golubovićevu fotografiju, te mu se zahvalio što je bio uz Stefana, ali i ispoštovao "kodeske beogradskog asfalta".

- Bio i ostao, Zvezdarac sto posto. Hvala Kristijane što si ispoštovao kodekse Zvezdare i nekad beogradskog asfalta natopoljenog krvlju naših drugova, koji su za taj isti kodeks život dali. Hvala što si stajao uz mog sina sve vreme - napisao je Osman.

Foto: instagram.com/karic_osman
Osman o Kristijanu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
cica

05.07.2021 10:01

Za razliku od Kijinog potrčka Milana Miloševića.

Ana

06.07.2021 02:47

ali ne i vasom,vi se sad sepurite,a njih nema!

Neđa

06.07.2021 13:27

Važni poginuli. Vodonoše ostale žive.