(VIDEO) ISPLIVAO DOKAZ CRNO NA BELO: Čorba opipavao Sandru ispod stola, a onda je pao SOČAN POLJUBAC!

Autor:

Zadruga

05.07.2021

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo raskid na pomolu?

RepublikaFoto: tiktok.com/printscreen
Ćorba i Sandra

Rijaliti Zadruga se priveo kraju, posle devet meseci svakojakih dešavanja, došlo je vreme da neko odnese bogatu nagradu i to za pet dana.

Međutim, pojedini zadrugari su zaboravili šta su radili prethodnih meseci, pa vešto ćute i trude se da sakriju istinu, koja će svakako isplivati na videlo.

RepublikaFoto: tiktok.com/printscreen
Čorba opipava Sandru

To rade uporno i Sandra Rešić i Milan Janković Čorba. Naime, dosta se swpekulisalo za crnim stolom da li među njima postoji nešto više od prijateljstva, a ono što je dodatno udrmalo sve jesu njihove česte rasprave i žestoke svađe. No, kada se vratimo malo unazad, definitivno da se može zaključiti da se između njih dvoje definitivno rodilo nešto mnogo više do samog prijateljstva.

RepublikaFoto: tiktok.com/printscreen
Čorba mazi Sandru

Iako sada ima novu devojku Teodoru Bilanović, Čorba je zaboravio ili se bar dobro pravi da je sa Sandrom imao mnogo puta intimne trenutke za crnim stolom, te da su pali strastveni poljupci.

Na društvenoj mreži TikTok isplivao je snimak na kom se vidi koliko su Sandra i Čorba bliski, do te mere da se ne može reći ,,Ovo rade i svi prijatelji". 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading