(FOTO) POTRESNA ISPOVEST BIVŠE ZADRUGARKE: Sada zgrće veliki novac i uživa u suvom luksuzu, a zbog nemaštine roditelja proživela je PAKAO!

Autor:

Zadruga

05.07.2021

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji nisu mogli da joj priušte ono što je želela.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Zadrugarka

Rijaliti zvezda Maca Diskrecija poznata je po svojim javnim ispadima, ljubavnim aferama, a trenutno uživa u samom luksuzu, što nije uvek bilo tako. 

Maca je postala poznata preko rijalitija, a proslavila se u Zadruzi, nakon čega je odlučila da postane pevačica, izbacila nekoliko singlova, a onda je shvatila da se kao jutjuberka bolje oseća. Maca sada živi potpuno drugačijim životom.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Maca

Ono što su svi zaboravili jeste njena potresna životna priča, koju je ispričala pre nekoliko godina. Porodični problemi su ono o čemu Maca retko kada priča, a ono što je dirnulo sve jeste da njeni roditelji nisu mogli dugo da joj priušte stvari koje je želela.

- Roditelji meni nikada nisu mogli da kupe lap top, nikad nisam imala internet ili telefon. Nisam imala ni čizme, ni patike, deca u školi su mi se smejala, ali Bože moj. Sada mi je drago kada mi neko nešto pokloni, volim i ja da poklanjam, znači mi to - ispovedila se Maca.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Maca

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading