(FOTO) OTKRIVEN ZADRUGARKIN SUROVI PLAN DA UNIŠTI LUNU: Iako je u vezi sa oženjenim biznismenom iz Beča, POČEĆE DA PUŠTA PRIVATNE KLIPOVE SA GAGIJEM!

Autor:

Zadruga

05.07.2021

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima pakleni plan da uništi Lunu!

RepublikaFoto: youtube.com/TOXIC TELEVISION
Luna Đogani

Ermina Pašović ima surovi plan! Preko Gagija otima Lunine fanove!

Kako STAR saznaje, Ermina ima surovi plan da se dokopa Luninih fanova i uništi je. Naime, njena drugarica koju je razočarala, tvrdi da Ermina puca na pomirenje s Gagijem samo da bi preotela armiju koja podržava Lunu i njenog oca.

Samo iz koristi hoće s njim da se pomiri

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

– Ona misli i planira sve unapred. Iako je u tajnoj vezi sa jednim oženjenim čovekom iz Beča, ima u planu da posle rijalitija ostane malo u Beogradu. Želi da obnovi svoj odnos sa Gagijem Đoganijem. Zna da Luna i Marko dosta zarađuju na svom kanalu puštajući privatne klipove, pa je isplanirala da ona to isto uradi sa Gagijem, jer smatra da su zanimljiv par, a i tako bi pridobila brojne Lunine fanove. Kako mi je pričala, uspomene na Gagija joj se stalno vraćaju, sa njim joj je bilo super, prezabavno i mnogo joj fali. Fale joj noćni razgovori sa njim, priznala mi je da ga i dalje kao voli – objasnila je Erminina bivša drugarica i dodala:

„NAŠLA JE STAN BLIZU NJEGOVOG U ZEMUNU! OPASNA JE!“

– Čula je pred ulazak u Zadrugu da je Gagi raskinuo sa devojkom i da je solo. Zna i da sad sam živi u Zemunu, da je raskrstio i sa porocima što joj je mnogo drago. Ermina održava odnos sa Lunom i Markom, zato želi čim izađe da ode da vidi bebu i pokuša sa Gagijem da izgladi odnos. Već je isplanirala i stan i sve drugo kako bi imala dovoljno vremena da ga smuva. Ma ona sve radi planski i kako njoj odgovara. Predstavi se kao prijatelj, međutim, samo juri korist za sebe!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đoka

16.07.2021 16:52

Oboje su slobodni. Svašta može da bidne.