FINALE SE BLIŽI, NI NE SLUTE ŠTA ĆE SE VEČERAS DESITI: Zadrugari nisu svesni šta ih očekuje, OVO ĆE PROMENITI TOK RIJALITIJA!

Autor:

Zadruga

04.07.2021

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari nisu svesni šta ih očekuje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari

Protekla noć je očigledno bila i te kako naporna za zadrugare, jer kada sedma sila krene da ispituje, nijedan kamen ne ostaje neprevrnut. Sve je izašlo na videlo što je trebalo, a kada se emisija "Pitanja novinara" završila, većina zadrugara je veoma brzo otišla na spavanje.

Kako su i navikli nedeljom, Veliki šef pusti zadrugare da spavaju duže nego inače, u čemu oni uživaju i te kako. Međutim, jedne stvari izgleda nisu svesni.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official
Miljana Kulić

Naime, ove noći očekuje nas "Izbacivanje", a nominovane su Kristina Spalević i Miljana Kulić. Jedna od njih dve večeras će napustiti Zadrugu i tako ispustiti šansu da se nađu u velikom finalu, koje je zakazano za 10. jul u 21 čas uživo na televiziji Pink. Ko će to biti, zavisi samo od vas.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/ printscreen
Kristina Spalević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Neđa

04.07.2021 15:52

More izbacujte te dzabalebarose svaki dan.