(FOTO) OSMAN KARIĆ OSUO PO ŠA: Spevao mu stih, pa poručio, SVE JE IZGUBIO, U RIJALITIJU SE POGUBIO!

Autor: Republika

Zadruga

04.07.2021

13:35

Osman Karić je ponovo u svom pesničkom stilu prokomentarisao Nenada Aleksića Ša, a ono što je napisao reperu se sigurno neće svideti.

youtube.com/Zadruga Official
Osman Karić

Nenad Aleksić Ša nakon što je prevario svoju sad već bivšu suprugu Ivanu, javno u rijalitiju, pokajao se nekoliko nedelja pred kraj istog, a sada se oglasio i Osman Karić, otac zadrugara Stefana Karića, te dao svoj komentar na celokupnu situaciju.

Naime, Karić je u svojoj objavi na Instagram profilu prokomentarisao dešavanja u Beloj kući, a tu je priliku iskoristio i da potkači repera Ša, pa je izneo svoje, ne tako lepo mišljenje o njemu i njegovim postupcima.

- Još malo da je ostao i žena bi postao, izludeo je čovek 100 odsto. Ubedili ga da je crno belo, razum govori jedno, a srce je drugu htelo. Isprali mu dušu, hvatali za gušu. Ljubav je platio, praznu slamu mlatio. Sve je izgubio, u rijalitiju se pogubio. Sad plače, za oproštaj moli, bori se čovek za život goli - napisao je Osman u svojoj objavi.

instagram.com/karic_osman
Objava na Instagram profilu Osmana Karića

Komentari (2)

Loading
Ana

05.07.2021 05:22

ovaj udati pucaljak i stihoklepac uveseljava narodne mase svojim glupostima! da je pametan cutao bi!

MladenBg

08.07.2021 17:49

Ala se ovaj razmahao, mator covek na nivou tinejdzera. Saban je Shaban ali tvoja mala cickica.... mali seljacic, rumeni macho manchic..... strahota kakvi ljudi postoje.

Zana

22.07.2021 04:50

..." Ne gledaj trun u tudjem oku dok imas mecku ispred svojih vrata "...