KANCER ME JE UNIŠTIO: Marija Kulić progovorila nakon TERAPIJA, evo kako se OSEĆA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić otvorila dušu nakon terapija.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marija Kulić

Marija Kulić prvi put je ispričala kako se oseća nakon što je krenula na hemioterapije. Bivša učesnica "Zadruge" i majka aktuelne zadrugarke Miljane Kulić pre nekoliko meseci napustila je imanje u Šimanovcima iz zdravstvenih razloga, nakon čega je otkrila da ima kancer. Ona je rešila da progovori o tome kako se trenutno oseća, te ističe da je potpuno iscrpljena posle druge hemioterapije.

- Bila sam na zračenju, sada se odmaram. Posle hemioterapija mi bude baš loše. Mučnine, nemam energije, imunitet jako oslabi. Do sada sam imala 22 zračenja, ostalo mi je još osam, kao i jedna hemioterapija. Dve sam primila, njih dobijam na tri nedelje - istakla je Kulićeva na samom početku svoje, nimalo lake, priče, a zatim se osvrnula na to kako je saznala da boluje od karcinoma, te pomenula i stanje supruga Siniše, koji se takođe bori sa opakom bolešću.

- Nisam imala nikakve simptome. Otišla sam kod lekara jer mi se pojavila žlezda ispod uha. Kada su pogledali, imali su šta i da vide. Imala sam karcinom krajnika, a metastaza je bila na limfnoj žlezdi ispod uha. Prvo smo izvadili žlezde, pa krajnik pošto je pustio metastaze. Zbog zračenja nemam čulo ukusa. Sad slabo jedem, mnogo sam smršala. Siniša gura dobro, on ima samo zračenja. Sve nas je u isto vreme uhvatilo, ali guramo. Imamo decu i unuče, za koje se borimo - iskrena je bila Kulićka.

Srpski telegraf od 4. jula izlazi i nedeljom

Uprkos teškoj borbi s karcinom, Marija se nedavno pojavila na "Karaoke obračunu" kao član žirija i tako je pokazala da je jaka i nesalomiva.

Foto: pink.rs

Aleksandra: Janjuš ima zadatak da izludi Maju!

Aleksandra Subotić analizirala je ljubavni odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića. Ona je gostovala u emisiji "Pitam za druga", gde je iskreno i bez dlake na jeziku pričala o dešavanjima na imanju u Šimanovcima.

- Mislim da Janjuš ima zadatak da nju provocira, a ne da je kulira i mislim da sve što radi, radi podmuklo i pokvareno. Ljudi to mnogo drugačije doživljavaju nego što to jeste. On je mnogo podmukliji i namazaniji od nje, ona je mlada, ima 24 godine, neiskusna je, nema ona sad neka životna iskustva da bi bila namazana. Nju je otac štitio, a Janjuš je jedan izuzetno namazan čovek, koji je varao ženu milion puta i to je vešto krio, varao ju je i u prvoj sezoni, pa se na kraju sve slomilo na Majinoj grbači jer ona ispada psihopata, neurotična, ludača... Niko nema lepo mišljenje o njoj - zaključila je Subotićka.

 

Foto: youtube.com/Zadruga & Parovi 6

Miksi davi Mišela kao zbija žabu

Miljana Kulić je usred igre istine ustala i otišla do Mišela Gvozdenovića, kog ne prestaje da spopada. Ona ga je obasipala zagrljajima i poljupcima, a kad više nije mogao da izdrži, Mišel je viknuo na nju:

- Aj, smiri se, sedi ovde!

- Pa umesto da mi pomogneš, da me zagrliš, poljubiš. Hoću da pevamo, da pijemo kafu, volim te i teško mi je što se rastajemo. Ajde da te poljubim i ti mene. Je l' me voliš - nastavila je Miljana, pa je i pevač na kraju popustio:

- Obožavam te!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading