FILIP OTKRIO MININU NAJMRAČNIJU TAJNU: Otac ju je FIZIČKI iskoristio!

Autor: Republika.rs

Zadruga

02.07.2021

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momak iz Hrvatske otkrio strašnu trajnu iz starletine prošlosti!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Otkrio je Mininu najmračniju tajnu!

Filip Car otkrio je u Zadruzi da je Minu Vrbaški silovao otac!

Momak iz Hrvatske izneo je ovaj strašan detalj iz života starlete sa kojom je nedavno obnovio vezu.

-Minu je silovao rođeni otac! Zato je ona tako polupana i nepoverljiva prema muškarcima. Nikad nije imala mušku figuru i oslonac u životu. Znam još neke stvari o njoj, imala je težak život. Oboje smo ludaci uličari, zato je i volim - rekao je Filip Car.

Rijaliti takmičarka skočila je kao oparena kada je čula ovo:

- Ne lupaj gluposti! Lažeš! To nije istina. Ne pričaj takve stvari, molim te. Mina je u nekoliko navrata rekla da ne želi više u životu da vidi Nenada Pešutu, njenog oca, ali su navodno pre dve godine na kratko obnovili kontakt.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Njen otac ju je silovao!

Kako prenosi "Informer", bivša učesnica Zadruge, koja je bliska sa Minom i upućena je u njen život, tvrdi da je starletu silovao član porodice.

-Mina mi je lično ispričala da ju je silovao član porodice, ali ne znam da li je reč o ocu ili o očuhu. I ja sam prošla kroz nešto slično, zato smo i razgovarale o tome. Na njoj je da li će da kaže ime silovatelja, ali je to neko ko je neko vreme živeo sa njom i majkom Ivanom. Zbog svega toga je pukla i otišla u Beograd. Tamo je upala u loše društvo i počela da se bavi prostitucijom - kazala je bivša Zadrugarka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading