(VIDEO) KRISTIJAN OBEĆAO DA ĆE JOJ DATI BUBREG, PA NESTAO! Milica BESNI: SRAMOTA ako to radi zbog publiciteta, ja UMIREM!

Autor: Republika.rs

Zadruga

02.07.2021

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan se ponudio da donira svoj bubreg i tako mladoj ženi spasi život!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Rekao da će dati bubreg devojci pa nestao!

Na društvenim mrežama odjeknula je vest da je Milici Adamović (30) iz Beograda ugroženo zdravlje i da joj je hitno potreban novi bubreg da bi živela.

- Nemam mnogo vremena. Ostalo mi je jako malo. Molim sve koji žele dobrovoljno da mi pomognu i koji imaju nultu krvnu grupu i iznad 25 godina da mi se jave - navela je Milica u kratkom snimku na Instagramu, koji su svi masovno delili.

Nekoliko sati kasnije, Kristijan Golubović oglasio se javno, na svom zavničnom Fejsbuk profilu i rekao da će dati bubreg devojci.

- Ja sam nulta pozitivna grupa. Ako odgovaram, daću bubreg ovoj devojci - napisao je Kristijan, međutim, kada mu se Milica javila, on joj nije odgovarao.

- Laž je da me je Kristijan pozvao da mi donira organ. Zapravo, on je mene samo tagovao u snimku, a na moju poruku nije odgovorio tri sata. Sramotno je ako ovo radi zarad publiciteta, jer meni život visi o koncu. To što on radi zaista nije u redu - rekla je ona, i dodala da joj nije jasno da ako je već imao toliku želju da spasi njen život, ne razume zbog čega joj na poruku ne odgovara.

- Niko ga nije terao na to. Doniranje organa je slobodna volja. Da mi neko donira bubreg pomogao bi mi da preživim, a ovako imam samo prognozu lekara da ću živeti još šest meseci ako mi se ne javi neki potencijalno donor. To je nešto što nije za šalu, niti korišćenje publiciteta - rekla je izrevoltirana Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading