JANJUŠ PROKOCKAO BASNOSLOVNU LOVU, ZADUŽIO SE KOD ZELENAŠA: Majin stan dao u zalog, MARINKOVIĆEVOJ ĆE BITI ODUZETA NEKRETNINA?

Autor: Republika

Zadruga

02.07.2021

08:30

Janjuž založio Majin stan!

youtube.com/Zadruga Official
Marko Janju[ević i Maja Marinković

Marko Janjušević Janjuš ušao je u četvrtu sezonu Zadruge kako bi vratio dugove zelenašima. Ogroman novac je prokockao, a ono što niko ne zna jeste da je stan Maje Marinković dao kao zalog za dug. Ako po završetku Zadruge ne vrati novac, Maji će biti oduzet stan.

SVE JE PROKOCKAO!

– To što ste saznali je istina, ali oni kriju to zbog Majinog oca Takija, ubiće je sad kad sazna za ovo, pozliće čoveku. Maja definitivno nije normalna, ona bi Janjušu sve dala, nije ni trepnula kada mu je dala da njen stan stavi u zalog, to niko ne bi uradio. On joj se zakleo u dete da će sve isplatiti čim izađe iz rijalitija, zato se toliko i kontroliše.

JANJUŠ SE ZAKLEO U DETE DA ĆE SVE ISPLATITI!

Hiljadu puta bi on do sada pobegao, ali verovatno se zbog toga vrati, ne sme i ovaj put da izgubi novac zbog afekta. On jeste kockar i svašta je izgubio zbog tog poroka, ali nije loš čovek. Ne bi dozvolio da Maja zbog njega ostane bez stana, pogotovu što je ona uradila ono što niko ne bi i izašla mu je u susret kada je najviše trebalo – kaže dobro obavešten izvor za Svet.

Komentari (2)

Loading
marija

02.07.2021 12:00

Kako mogo da založi njen stan kada se i nevodi na nju