DOPUSTILA SAM SEBI DA BUDEM ŽENSKI ŠLJAM! Mina ne može da se sabere nakon svojih KLIPOVA koje su svi videli!

Autor: Republika.rs

Zadruga

01.07.2021

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški potpuno je emotivno razorena nakon video snimaka koje je videla.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina doživela potpuni slom

Mina Vrbaški večeras je gledala svoje klipove uspomena i potpuno se slomila nakon što je danas u toku dana već imala  napade kada je izjurila sa sastanka:

- Uh... Dobro veče. Šta da kažem, ovo su stvari koje su mi obeležile sve 4 sezone. Turbulentni odnosi, mama, Boris... Nema šta... Filip i Mensur imaju tu crtu vređanja. Ja sam zaista volela Mensura, i kad su svi skakali, ja sam mislila da nas svi mrze. Mislila sam da nas niko ne voli, baš sam se borila za taj odnos. Što se tiče Filipa, ne znam šta se meni to toliko spoji u glavi. Uvek moram da imam nekog ko će da me ponižava najniže moguće... To je možda zato što sam izgubila pojam o nekim stvarima... Nisam ja toliko imala tu mladost, gde je trebalo da budem sa svojom generacijom. Previše mlada sam došla ovde. Sve što radim, sve sam radila pogrešno. Nema ništa što sam uradila da bi se neko ponosio time. Uvek sam gazila preko sebe. Mića i Sandra šta su rekli, slažem se sa njima. U sve četiri sezone ovde sam najgora. Dopustila sam sebi da budem ženski šljam. Sama sam kriva. Sama ću snositi sve ovo... - rekla je kroz suze Mina.

-Da li si ti bila srećna u lošim izborima? - pitao je Milan.

-Ne. Ne znam zašto ostajem... - odgovorila je ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading