(VIDEO) MILJANA JECALA KAD JE VIDELA IVANA MARINKOVIĆA U ZADRUZI! Kulićeva nije mogla da SE SMIRI: Želela sam normalnu porodicu i srećno da se UDAM!

Autor:

Zadruga

01.07.2021

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nije mogla da se smiri kada je ugledala Ivana Marinkovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

U Beloj kući je pušten video snimak za Miljanu Kulić prepun njenih uspomena, a ona se zaplakala kada je ugledala bivšeg dečka i oca njenog deteta Ivana Marinkovića.

Na samom početku klipa Miljana Kulić součila se sa uspomenama sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, a onda i sa snimcima sa Mišelom Gvozdenovićem za kojeg je pre dva dana rekla da ima najveće emocije.

Zadrugari nisu mogli da suzdrže reakcije kada su na ekranu ugledali bivšeg zadrugara Daniela Višića sa kojim je Kulićeva bila u ljubavnom odnosu. Kada je videla neke delove sa ocem svog deteta, Miljana nije mogla da zadrži suze.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Dok je bio sa mnom nije koristio alkohol. Bilo mi je teško. Najjaču emociju sam prema njemu imala. Volela bih da imam komunikaciju sa njim, da Željko ima oca. Nikad se nije udostojio da pozove da vidi ko čuva Željka, ja tako nikad ne bih mogla. Ove uspomene sa Zolom me ne zanimaju. Oduvek sam želela da imam normalnu porodicu i da se srećno udam - pričala je Miljana kroz suze.

 

Detaljanije pogledajte u video-prilogu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

01.07.2021 14:25

Folira i hvata na patetiku A kako da imaš normalnu porodicu, kada ti nisi normalna??? Sve se vraća u životu