IVANA SLOBODNO VREME KORISTI NA MENE, ZNA ŠTA VALJA: Tomović se obratio Ša nakon javnog izvinjenja, OVE reči će ga uništiti!

Autor: Ognjen Bogdanović

Zadruga

01.07.2021

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović se oglasio nakon što mu se Ša javno izvinio.

RepublikaFoto: E-Stock, Instagram
Vladimir Tomović, Nenad Aleksić i Ivana

Nenad Aleksić Ša već nekoliko dana pokušava na sve načine pokaže ljudima da se stvarno pokajao što je javno prevario bivšu ženu Ivanu, sa Tarom Simov. 

Tokom jučerašnje emisije "Pitanja gledalaca", reper se javno izvinio i Vladimiru Tomoviću, on je rekao da je Tomović bio u pravu za sve, samo što to tada nije želeo da prizna zbog osećanja koja je imao prema Tari.


Vladimir se oglasio za portal Republika.rs i prokomentarisao aktuelna dešavanja ljubavnog trougla.

 

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Vladimir Tomović

Za sam početak razgovora Vladimir nam je otkrio da je završio bazene koje je pravio nakon diskvalifikacije iz rijalitija, kao i da je sad vreme da odmara. 

Kakvo je tvoje mišljenje o svemu što se događa, ovaj preokret koji se desio kod Ša, ovo pokajanje prema Ivani, izvinjenje, izjava ljubavi, kako gledaš na sve to? 

- Na Nenada Aleksića Ša gledam kao na mudrog i pametnog intelektualca koji je pokazao kako treba da se ponaša covek u rijalitiju. Šteta što nema više takvih kao što je on. Pokajao se i sada se ništa ne važi od svega onoga što je rekao i uradio. Aplauz za Nešu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša

Ti si neko ko je prvi pokrenuo sve to i nisi se plašio da se suprostaviš realno nikome, pa ni njemu. Da li si ovo očekivao, da li si u kontaktu sa Ivanom nakon svega? Kako se ona oseća? Kako reaguješ na Nenadovo javno izvinjenje koje ti je uputio.

- Ja sam samo komentarisao ono sto sam video tamo i nisam bio ničija marioneta. Nije tamo lako, duvaju tamo čudni vetrovi. Ivana je u poslu oko premeštanja salona i nema baš puno vremena, ali slobodno vreme koristi na decu od sestre i mene, zna žena sta valja.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading