(FOTO) TARA SIMOV BRUTALNO ODBRUSILA OCU BIVŠEG DEČKA ŠA: Sin vam ima 41 godinu, a ne 12, PRESTANITE to da radite!

Autor:

Zadruga

01.07.2021

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov odgovorila Nenadovom ocu...

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

Nakon što je otac Nenada Aleksića Ša izjavio da je Tara Simov njegovom sinu načinila veliko zlo, oglasila se i bivša zadrugarka, pa žestoko odbrusila reperovom ocu Zoranu, jer je podržao sina nakon što se pokajao zbog preljube.

Tara se odmah obratila Zoranu putem društvenih mreža.

- Ja do sada stvarno nisam reagovala na ove stvari, ali iskreno, ovo je jako ružno. Prvo, nikome se ja podsmevala nisam. Drugo, ja nisam učinila vašem sinu zlo, zavoleo me je kao i ja njega. A da, sin vam ima 41 godinu, ne 12, iako se neretko tako ponaša, ne morate toliko da brinete javno, znajući koliko mu to smeta - napisala je Tara na Instagramu.

 

Foto: facebook.com/Tara Simov
Objava Tare Simov...

Nenad Aleksić Ša je, podsetimo, prethodno otkrio da je ponosan na roditelje.

- Pričao si koliko su te tvoji majka i otac namučili što nisu dali Tari ključeve od stana, jesi li i dalje ljut? - glasilo je pitanje za repera tokom "Pitanja gledalaca".

- Ne. Ponosan sam na njih. Stojim pri tome da nemaju pravo da se mešaju, ali u ovom slučaju mogu da budem zahvalan što imam takve roditelje. Nije trebalo da daju ključ nekome ko pi*a po meni. Hvala Kizi, Ljilji i Peletu što su me čuvali - rekao je Ša.

Podsetimo, Ša je u "Zadruzi 4" javno prevario suprugu Ivanu sa Tarom Simov.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading