(VIDEO) OVO MORA DA SE ZAVRŠI: Maja Marinković odgledala je svoj snimak uspomena, a onda je ustao Janjuš i zapušio joj usta, cela kuća spustila glavu!

Autor:

Zadruga

30.06.2021

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maji Marinković puštene su uspomene, a onda je Janjuš ustao da ih komentariše, ono što je rekao sve je šokiralo i ućutkalo.

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš

Došao je red na Majine uspomene, ona ih je gledala sa osmehom na licu, dok je Janjuš bio šokiran onim što vidi, a onda je ustao i rekao šta misli o svemu.

Prvo je ustala Marinkovićeva i prokomentarisala njen klip:

- Mnogo mi je drago što sam videla moju porodicu, prijatelje. Ovde je sve pikazano. Ove svađe gde smo Janjuš i ja su strašne, bilo je lepih trenutaka od prošle godine, ali je prikazan i odnos sa Čorbom, koji je trajao tri meseca. Sve sam to bila ja, to je moje bitisanje ovde - rekla je Maja.

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official
Maja komentariše svoje uspomene

Voditelj je podigao Janjuša, koji nije preterano želeo da se upušta u komentarisanje snimka koji je video.

- Ja ne bih ovde komentarisao nešto puno. Ovo mora da se završi. Ja u životu nisam imao ovakav odnos, ono nije normalno. Žao mi je što sam se razveo zbog ovog odnosa koji nema perspektive - rekao je Janjuš.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading