(VIDEO) RIALDA SNIMILA DUET SA PEVAČICOM IZ SRBIJE! Zadrugarka pokušala da osvoji BALKAN pa doživela neuspeh!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rialda Karahasanović snimila je duet sa poznatom pevačicom iz Srbije, međutim, toliko je loše prošla ova saradnja da je niko nije ni upamtio.

Foto: Printscreen
Htela je bude zvezda

Aktuelna učesnica "Zadruge" Rialda Karahasanović je pevačica rođena 1992. u Sarajevu, koje je napustila zbog šou-biznisa i karijere.

Preselila se u Beograd pre nekoliko godina i snimila nekoliko pesama, ali nijedna nije postala hit. Imala je je čak i duet sa Gocom Tržan, ali pesma je doživela mlak prijem kod publike. Kako nije imala nastupe zbog koronavirusa, Rialda je odabrala "Zadrugu" da bi prosperirala i napravila nešto.

RepublikaFoto: Promo foto
Rialda snimila pesmu sa Gocom Tržan

Priznala je kako je sanjala da bude na sceni Zadrugovizije. Uspela je da izdominira svaki put. U rijalitiju je našla ljubav svog života. U pitanju je maneken Kenan Tahirović, koji je takođe iz Sarajeva. Priznala je da je imala abortus pre nekoliko godina jer tadašnji dečko nije želeo bebu sa njom. Sa Kenanom je u toplo-hladnom odnosu i mnogi prognoziraju da oni neće ostati zajedno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading