(FOTO) JANJUŠ KRIJE BURNU PROŠLOST SA NJOM: Isplivala fotografija sa ZGODNOM PLAVUŠOM, a njena poruka će vas ŠOKIRATI!

Autor:

Zadruga

30.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova sadašnja devojka će lako srediti ovu situaciju - glavom o zid.

RepublikaFoto: Instagram/mali_janjus
Janjuš

Marko Janjušević Janjuš aktuelni zadrugar Zadruge 4 nalazi se u ljubavnom odnosu sa Majom Marinković, koji vrlo često dođe do problema, nakon čega uslede burne svađe i rasprave.

Janjuš iza sebe ima brak sa bivšom suprugom Enom, sa kojom ima ćerku Krunu Janjušević. Podsetimo, Ena je na adresu Bele kuće u Šimanovcima poslala tužbu, kako je zadrugar ispričao, kojom je tražila da mu se ukine starateljstvo nad detetom. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

Međutim, izgleda da je Janjuš zaboravio na prošlost sa još jednom poznatom damom. Poznat kao veliki zavodnik i šarmer, Janjuš je uvek bio u lepom ženskom društvu, a sada je isplivala fotografija sa atraktivnom devojkom, inače isto rijaliti zvezdom.

U pitanju je Sandra Krstić, koja je boravila u vili parova, a ona je objavila fotku sa Janjušem koja datira još iz 2018 godine. Ona je pored Janjuševog imena stavila srce, a da li je nešto više bilo između njih dvoje zaključite sa njihovog lica.

Foto: instagram.com
Sandra i Janjuš

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milena

30.06.2021 14:59

Gle li je on igrao košarku sa ovim krivim prstima na obe šake, a o ''lepoti'' da i ne govorim, ja nebih bicklu na njega naslonila!!!

Ana

01.07.2021 05:03

@Milena - a tek x noge! o inteligenciji i karakternim osobina nije vredno nista reci!