(FOTO) TAKIJU POGORŠANO ZDRAVSTVENO STANJE ZBOG MAJE: Svaki dan primam infuzije, NA TABLETAMA SAM!

Autor:

Zadruga

29.06.2021

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takiju pogoršano zdravstveno stanje zbog Maje...

RepublikaFoto: Republika.rs/O.B.
Taki Marinković

Radomir Marinković Taki veliki je protivnik veze njegove ćerke Maje Marinković i njenog izabranika Marka Janjuševića Janjuša.

Takija veoma potresaju scene Majinih i Janjuševih žučnih svađa, koje se često završavaju i fizičkim okršajima, pljuvanjem, štipanjem, i nemilim scenama Majinih nervnih slomova.

Foto: instagram.com/takitadza
Taki Marinković

Iako se Maja i Janjuš tokom jučerašnjeg dana, i tokom nići, za divno čudo nisu svađali, Takija je, izgleda, sustiglo sve ono što se dešavalo u proteklom periodu. O tome svedoči i fotografija na kojoj se vidi da mu aparat za merenje pritiska pokazuje povišen pritisak - čak 191 sa 119!

Foto: instagram.com/takitadza
Taki Marinković

Taki je u razgovoru sa novimarima potvrdio da mu nije dobro.

- To sam jutros bio kod doktora, primam infuzije, nije mi dobro, svaki dan primim po jednu bocu! Doktor mi je dao tablete, izgubio sam totalno apetit, ne mogu ništa da jedem... 16 kilograma sam izgubio. Stresno mi je da gledam kada se svađa i pravi scene, ipak je to moje dete - kaže Taki za Pink.rs i dodaje da jedva čeka da vidi svoju mezimicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading