(VIDEO) Miljana Kulić NE MOŽE DA DOĐE SEBI nakon Stefanovih PRETNJI I UVREDA, evo šta kaže posle DRAME!

Autor:

Zadruga

29.06.2021

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ne može da dođe sebi nakon Karićevih uvreda.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Miljana Kulić je ubrzo nakon buđenja otišla u Rajski vrt, gde je s Drvetom mudrosti razgovarala o sinoćnjim, ali i jutrošnjim turbulentnim dešavanjima.

REKAO MI JE DA ĆE ME RASKOMADATI, DA VIŠE NEĆU VIDETI MAMU

- Skupilo mi se sve što mi pričaju danima zadrugari, pogotovo što su mi sinoć pričali Stefan i Jovana, vezano za majku i oca. Sramota me je da ti pričam posle šta sam radila, nešto što mi ne priliči, ali od muke, besa i stresa, ali to je kada legneš u krevet, razmišljaš o porodici, neko ti tako priča, a ti ćutiš… To su užesne pretnje sinoćbile u emisiji. Stefan Karić je ničim izazvan počeo da mi preti i psuje majku. A mama kad je bila u žiriju da komentariše zadrugare, rekla je da 7. jula ima tu treću hemioterapiju, a on mi je rekao da više neću videti mamu, da će me raskomadati… Psovanje mame u grlo, a on odlično zna zbog čega je otišla u bolnicu… Skupilo mi se sve - rekla je Miljana, pa nastavila:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Skupilo mi se sve što mi pričaju danima zadrugari

-  Mi već duže vreme imamo sukob jer ja komentarišem Jovanu, njega lično nikad nisam uvredila, pa ni nju, ustajala sam štaviše kada su je Ermina i Nataša napadale i jedina branila. Kada sam ustanovila o kakvom se tipu ličnosti radi i koliko je spremna da laže, ustala sam da iznesemsvoje mišljenje, a on počeo da me vređa. Vređa me,psuje, dodeljuje raznorazne epitete, bez ijednog razloga. Sekiram se, plašim se da li će da bude sve u redu, molim Boga, pa razmišljam šta ako ne bude, kako da nastavim. Bez svojih roditelja ne bih mogla da nastavim sa životom -  pričala je Kulićeva, kojoj je Drvo mudrosti reklo da treba da razmišlja pozitivno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Detaljanije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

29.06.2021 16:49

Idi se leči bolesnice