(FOTO) MILJANA KULIĆ OSUMINJIČENA ZA NASILJE U PORODICI: Osman otkrio NAJSTRAŠNIJU zadrugarkinu TAJNU!

Autor:

Zadruga

29.06.2021

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala je najmračnija tajna ove zadrugarke!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/printscreen/TVPink
Sve je izneo javno!

Zadrugarka Miljana Kulić svojim ponašanjem u rijalitiju često kod cimera izaziva bes i nerazumevanje, a ne retko zbog toga dolazi i do sukoba!

Sinoć je u okršaju Miljane i Stefana isplivalo da je zadrugarka bila optužena za nasilje u porodice, a Karić je tom prilikom rekao da će Osman i objaviti to danas.

Osman je svom sinu ispunio želju pa je na svom Instagram profilu objavio poziv na sud upućen Lazaru Čoliću Zoli, u kojem piše da je Nišlijka osumnjičena za nasilje u porodici.

Foto: printscreen
Lazar je trebalo da svedoči!

Zola je pozvan u svojstvu svedoka, "radi ispitivanja u postupku koji se vodi protiv osm. Miljane Kulić, zbog krivičnog dela nasilje u porodici", piše u dokumentu.

- Ma, da l' je moguće? - napisao je Karić uz ovu fotografiju.

Reč je o dokumentu iz prošle godine, te se može pretpostaviti da je upravo ovo jedan od poziva na koje se Zola nije odazvao, zbog čega je pre nekoliko dana priveden kada je pokušao da pređe granicu sa Bosnom i Hercegovinom, nakon čega je proveo 30 sati u pritvoru u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milena

29.06.2021 16:48

Samo mitrovićima odgovara i samo je njima normalna, a bolesnica kako li je prošla preglede za zadrugu,nije mi jasno????

Lola

29.06.2021 20:41

Meni nije jasno zasto se toj ludjakinji bez pameti, mozga, obrazovanja, kulture, uopste posvecuje ikakva paznja. Kao i njenim primitivnim roditeljima. Ti koji gledaju to zlo su mentalno bolesni i za posmatranje su.