(FOTO) EDO POSTAJE OTAC PO ČETVRTI PUT? Osvanula šokantna prepiska Fetića i njegove nove devojke, PRVO ĆU RODITI DEČAKA, A ONDA...

Autor:

Zadruga

29.06.2021

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edis ne časi časa sa novom devojkom, nova ljubav pršti na sve strane..

RepublikaFoto: instagram.com/e.d.o.s.p.f
Edis Fetić

Nakon turbuletnog perioda na ljubavnom planu, Edis Fetić je ponovo zaljubljen.

Podsećanja radi, njega je domaća javnost upoznala kao misterioznog "Gospodina Tortu", odnosno tajanstvenog ljubavnika Dragane Mitar, da bi naposletku pred svima priznao ljubav koju oseća prema njoj, zbog čega je propao njegov brak sa Zilhom.

Ipak, sudeći prema poslednjoj aktivnosti na društvenim mrežama, Edis je konačno našao onu pravu.

"Jednog dana ću ti roditi dečaka i imaće tvoju divnu narav, biće uporan i znaće da voli i ceni žene. A rodiću ti i devojčicu, ona će da ima tvoje plave oči boje okeana i teraće mi kontru, ali će da me voli najviše na svetu. Baš kao što ti to radiš. Lepo mi spavaj", stoji u privatnoj prepisci koju je sam Fetić objavio, pri čemu je moguće pročitati i njegov odgovor misterioznoj ženi: "Auuu".

"Postoje dva razloga zbog kojih ljudi ćute o nečemu. Ili im to ne znači ništa ili im znači sve", dodao je odmah potom nekadašnji zadrugar čime je jasno naznačio zbog čega krije svoju dragu.

Foto: Instagram/printscreen
Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading