TAJNI PLAN IVANE I ŠA ISPLIVAO NA POVRŠINU! Nenad je osmislio kako da zarade MILIONE: Taru treba da iskoristimo, znaš ono kao prevario sam ženu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper i njegova trenutno bivša žena pre početka sezone razvili strategiju kojom bi došli do para i slave

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com/nenad_aleksic_sha
Smislio je kako da zaradi parepreko tarine grbače!

Nenad Aleksić Ša i njegova supruga Ivana skovali su pakleni plan kako da zarade novac i prosperiraju na konto toga, pa lažirali razvod i prevaru.

Kontroverzni reper koji je pred kamerama najgledanijeg rijaliti šou programa "Zadruga 4" napravio preljubu i ostavio ženu s kojom je proveo sedam godina u braku zbog starlete Tare Simov zapravo je sve radio po unapred dogovorenom planu.

Zgrće velike pare, pa se tajno mire

Naime, kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, on i njegova voljena seli su pre početka sezone i otvoreno popričali o svemu, pa su razvili strategiju kojom bi došli do para i slave. Mozak operacije bio je reper, a ona se složila sa svime što je predložio i servirao kao moguće opcije koje bi 100 odsto upalile.

Ja ću biti nova Kija, voljena od nacije, a Ša će da radi, kao što sada radi Sloba Radanović, rekla je Ivana

- Nenad je bio popularan pre četiri, pet godina, zaista je bio aktuelan, ne zvezda, ali vrlo atraktivan zbog pesama koje je pravio. Ipak, pojavio se neki novi talas mladih muzičara, repera i multitalenata. Za godinu dana muzička scena je totalno promenjena. Iako je imao baš dosta posla, preko noći je sve stalo. Nije bilo poziva, tek poneki. Onda se pojavila korona i tada je tek stalo sve. Ša je pao u depresiju, plakao je kao dete dok ga je Ivana tešila da će sve biti u redu. Da ona ima salon i da imaju od čega da žive. On se uvek uzdao u nju jer je bila pametna i sposobna. Jedan dan je usledio poziv za novu sezonu "Zadruge", ponuda koja se ne odbija u takvom momentu. Ali samo ako kao učesnik imate dobar plan i strategiju kako da zavrtite priču oko sebe. Upravo to su uradili trenutno najpoznatiji supružnici na estradi - počinje priču prijateljica ovoga para koja je upoznata sa detaljima plana koji su skovali pre devet meseci, kada je on i postao deo ekipe.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Nenad slao Ivani poruke izvinjenja

Nenad Aleksić Ša je sve odlučniji da raskrsti sa Tarom Simov, pa je nakon razgovora sa Markom Đedovićem rešio da izbriše sve uspomene na nju. On je uzao krpu i vodu, pa obrisao tragove karmina, skinuo sve sličice i nalepnice s ogledala iznad kreveta, pa nastavio dalje. Našao je novi karmin, pa napisao jedno veliko "Izvini IVV" i stavio srce, kao jasnu poruku bivšoj ženi.

- Ivana mu je rekla da sve sme, sve može i sve dolazi u obzir, samo da su zajedno u svemu. Onda je Ša izneo pakleni plan dok smo jedno veče sedeli i pilo vino. To je bilo pred sam početak sezone. On je rekao da mu je Tara nekada pisala, da je htela da bude u njegovom spotu i da je ona idealna za njihov uspeh i pompu. "Ta mala Tara je budala. Ona bi sve što ja kažem. Cimala me je da je kresnem, sve je htela. Loži se na mene kao niko. Nju treba iskoristiti. Znaš, ono, kao, muvanje. Kao, prevario sam ženu. Ti napolju dramiš, brišeš naše slike, ostavljaš me. Ima da budemo puni para", rekao je Ša, dok je Ivana bila oduševljena. Znala je da će ona kao žena biti velika žrtva, pa će automatski da je slede sve ostaljene žene. Odmah su računali na veliku popularnost na socijalnim mrežama. Tu leže pare - nastavlja prijateljica porodice Aleksić koja je i sama bila oduševljena planom koji su oni imali, a onda nam otkriva šta će dalje da se dešava kada reper izađe iz "Zadruge".

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Tara našla novog dečka!

Tara Simov je nakon raskida sa Nenadom Aleksićem Ša okrenula novi list, a sada je poslednjom fotografijom sa novim dečkom zaintrigirala sve.
Starleta je objavila niz fotografija gde je pozirala na motoru sa misterioznim momkom, koji je na sebi imao kacigu, a kako bi ga dodatno sakrila, ona je stavila preko njegovog lica i stiker. Vidno raspoložena, doterana i sa osmehom na licu pozirala je s njim, a komentari ispod fotke su se nizali.
Mnogi su se zapitali da li je Tara pronašla novog dečka i da li je dečko na motoru baš njen izabranik.

- Sve je išlo po planu, Ša je smuvao Taru, baš kako su se on i Ivana dogovorili. Ona mu je dala odrešene ruke - da ima seks, da radi šta god hoće da bi sve bilo što uverljivije. Onda je Tara pala psihički i ispala je iz rijalitija. To je za Ivanu i Ša bilo idealno. Ivani su počeli da rastu pratioci na Instagramu, a da ne je pričamo o ponudama za reklame. Svaka reklama po 500 evra, pa vi idite. Ona mudro ćuti, ne daje izjave, a pare slaže na gomilu. Kada bude izašao iz "Zadruge", Ša će da folira da nema kontakt sa Ivanom. Nastupi će da mu skoče, kao i cena. Sve u svemu, opasna priča. "Ja ću biti nova Kija, voljena od nacije, a Ša će da radi, kao što sada radi Sloba Radanović. Ima da se olešimo od para. Ljudi će nagađati da li smo zajedno ili ne", rekla mi je Ivana. Za sada sve ide po planu. Pare se slažu kao lude. Ivana samo štancuje reklame na svom Insta, dok je Tara u kanalu, ma koliko izgledalo da lepo živi. Ivana i Ša se mire, ali tek kada se sve zaboravi - završava njihova zajednička prijateljica za Rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Beogradski

29.06.2021 10:45

Samo, niko nije racunao na faktor Mitrović Željko koji je svojim filigranskim potezom ostavio Ša bez 50.000 eura na kontu "glupe" Tare i njenog duga prema Pinku ...

ddd

29.06.2021 12:19

Ne verujem. Mislim da je ovo neka priča.