(FOTO) KAD VEĆ NE ZNA DA ĆUTI KAO ONA, BAR DA BUDE NJENA KOPIJA: Potez Maje Marinković ZGROZIO je javnost, postala je DUPLIKAT Ane Korać!

Autor:

Zadruga

28.06.2021

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pa urnebesno, plus zabrinjavajuće.

RepublikaFoto: printscreen
Ana i Maja

Nakon nastupa Maje Marinković na Karaoke obračunu, javnost je komentarisala izgled zadrugarke i zaključili da je obučena kao Ana Korać na istom takmičenju prethodne sezone Zadruge.

Kao što se može videti, Maja je totalno iskopirala Anu i nosila isti kostim kao ona, iako je to poricala.

Ona je obukla beli brus i braon pantalone, baš kao što je i Ana obukla za nastup. Međutim, mnogi su prokomentarisali da Koraćevoj mnogo bolje stoji ova odevna kombinacija.

Foto: instagram.com
Ana i Maja

Ovo nije prvi put da je Maja napravila ovakav potez, a podsetimo da se Koraćeva nekoliko puta oglašavala za domaće medije, gde je prozivala ljutu rivalku zbog kopiranja. Ana je takođe tvrdila da je Maja neko ko je uvek pokušavao da bude kao ona, te da je imala proverene informacije da je odlazila kod plastičnog hirurga sa njenom slikom, ili kod šminkera sa njenom fotkom šminke.

Da li je ovo namerno ili sasvim slučajno, procenite sami, ali ono što su mnogi pomislili jeste da je ovo revolt, budući da se Marku Janjuševiću Janjušu prvo svidela Ana, a kako je Maja sad u vezi sa njim, verovatno da želi na takav način da ga zadrži uz sebe, kad već ne može da ćuti kao Koraćeva, bar da liči na nju.

RepublikaFoto: printscreen
Ana i Maja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading