(FOTO) ŠA U TOKU INTIMNIH ODNOSA ZLOSTAVLJAO TARU: Isplivali skandalozni detalji, ON JE ZVANIČNO POTVRDIO PRIČU, a onda se oglasila i ONA!

Autor: M.C/O.B.

Zadruga

28.06.2021

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pikantni i šokantni detalji isplivali su na videlo, a Tara je odlučila da stavi tačku na sve spekulacije.

 

RepublikaFoto: E/Stock
Ša, Tara i Neca

Nakon izlaska iz rijalitija Zadruga, Nenad Lazić Neca oglasio se za Republiku.rs i izneo navode o razgovoru sa Tarom Simov, dok je boravila unutra.

Naime, Neca nam je ispričao da ga je Tara zavetovala da da obećanje da nikada neće reći o ovim navodima u koje je uključen i njen nekadašnji dečko Nenad Aleksić Ša.

- Tara je plakala u krevetu, dok Ša nije ušao u sobu, ona me je zaklela da ne ispričam, ali hoću, jer je ona loš čovek. Ona je meni rekla da nikada nije volela Ša, da joj je bio igra, da joj je odvratan, da ju je seksualno zlostavljao, da je pokušala da napravi priču, ali joj se obilo o glavu. Da ona voli Stefana i eto, to je to - tvrdio je Neca.

Odmah smo stupili u kontakt sa Tarom, kako bi dobili njenu izjavu, ali i čuli drugu stranu priče. Tara je bila rada da se oglasi povodom ove teme, ali ujedno i rekla da je ovo poslednji put da daje nebitnim ljudima prostor u medijima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Neca

- Nigde ne postoji snimak gde Neca i ja pričamo ispod jorgana, to je laž, kameru su tu kao dokaz! A drugo, slobodno nek se uhvati ruku pod ruku sa Ivom Grgurić i Markom Miljkovićem, pa neka dobiju koji naslov preko mog imena, dok ja uživam - poručila je Tara.

Podsetimo, Neca je ispričao sličnu verziju priče Tarinog bivšeg prijatelja Marka Đedovića, koji je za crnim stolom izneo šok detalje o odnosu sa reperom:

- Ma, da... Uvek joj se gadio Ša, bio joj je ljigav. Zato je i plakala dok ju je je*ao! Koliko puta se pravila da spava samo zbog njega - izneo je Đedović. 

RepublikaFoto: RTV Pink, S. Kojić, PrntScr
Đedović i Tara

Tara se odmah tada oglasila na Instagramu i napisala sledeću izjavu, kako bi demantovala Đedovića:

- I naravno što se tiče laži na moj račun od strane učesnika rijalitija, povezanih sa prostitucijom, porodičnim nasiljem, narkomanijom, s*ksualnim odnosima sa osobama koje su imenovane od strane tih zadrugara, optužbe da sam zadovoljavala sebe pred nepoznatim licem u automobilu sa svedokom Aleksandrom, svi ćete imati priliku da dokažete sve što ste pričali, ali na sudu. Vidimo se - napisala je Simovljeva u objavi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading