NECINA MAJKA OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE NAKON TIKTOKEROVOG IZBACIVANJA: Nećete verovati šta se dešavalo u Beloj kući i KOJI USLOV JOJ JE POSTAVLJEN!

Autor: Milica CVETKOVIĆ

Zadruga

28.06.2021

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno sve o gej aferi!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Porodica Lazić

Prošle noći Zadrugu 4 napustio je popularni tiktoker Nenad Lazić Neca, zbog kog je nastala opšta pometnja u jednom restoranu. Naime, mi smo stupili u kontakt sa njegovom majkom Jucom, koja je bila šokirala situacijom koja se desila. Neca je u duelu sa Miljanom Kulić izgubio, nakon čega je proglašeno da je imao manje podrške od strane publike.

Necina majka se oglasila i ispričala celu situaciju, da se okupila koja je glasala za njenog sina, nezadovoljni ishodom glasanja, ona priča:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Neca u suzama

- Došli smo pre sat i po, svratili u restoran, sretali su ga ljudi i pričali sa njim. Ubacila sam ga u auto, jer ne mogu više da izdržim! "Nepravda Neco što si izašao", vikali su ljudi. On nije dobio ugovor, stvari... Nisu očekivali da izađe! Narod ga obožava u Smederevu, slikaju se sa njim, nije pravedno što je ispao - priča Juca.

Poznato je da je Neca u jednom trenutku javno priznao da je zaljubljen u Boru Santanu, zbog čega je stavljen na stub srama od strane njega, nakon čega su usledile u brutalne pretnje, psovke i reči. Juca je otkrila i šta se dešava povodom toga.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Neca

- Izjavio je da ga je Bora prisiljavao da kaže da je gej, da je zaljubljen u njega, rekao je iz zezanja na kraju pod pritiskom. Slagao je. Kaže da nije ni bio zaljubljen u Boru. Sa Borom i Janjušem zbog naočara i dva puta što ga je udario ćemo se videti na sudu! Hteo je da uništi Boru, jer je on uništio njega! - priča Necina majka.

Majka popularnog tiktokera otkriva za Republiku.rs da je podnela tužbu protiv Bore, a postoji i jedan uslov, koji ih je iznenadio:

- Ako ja povučem tužbu, Bora će priznati da je naterao Necu na silu da kaže da je gej, a ako potpiše to što je izjavio povućiću tužbu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading