(FOTO) IMA NOVOG DEČKA?! Ša otišao u ZABORAV, Tara Simov šokirala javnost sa MISTERIOZNIM MUŠKARCEM!

Autor:

Zadruga

28.06.2021

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokirala je sve.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ša i Tara

Bivša zadrugarka Tara Simov nakon raskida sa Nenadom Aleksićem Ša okrenula je novi list, pa svakodnevno obaveštava svoje pratioce o njenom kretanju. 

Redovno možemo videti da Tara nimalo ne pati za Ša, budući da svako veče izlazi, provodi se do ranih jutarnjih sati, viđa se sa bivšim zadrugarima na koje je reper bio naročito ljubomoran... Međutim, ono što je sve šokiralo, zbog čega su se usijali komentari i društvene mreže jesu fotografije koje su osvanule kod Tare na Instagram profilu.

RepublikaFoto: printscreen/instagram/tarasimov
Tara i Ša

Mnogi su mislili da je u pitanju bivši zadrugar Nikola Đorđević, ali ne! Naime, Tara je objavila niz fotki na motoru sa misterioznim momkom, koji je na sebi imao kacigu, a kako bi ga dodatno sakrila, ona je stavila preko njegovog lica i stiker.

Vidno raspoložena, nasmejana i doterala, Tara je pozirala na motoru, a komentari ispod fotografija su se usijali. Mnogi su pomislili da je ovo kontra udarac reperu, iznervirana time što je od bivšeg supruge Ivane Aleksić tražio novu šansu, ali izgleda da Tari nije ni na kraj pameti da se ponovo vrati na staro.

Ostaje nam da vidimo da li će otkriti identitet misterioznog muškarca i da li se radi o novom dečku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading