(FOTO) ŠTA LI ĆE TAKI REĆI NA OVO? Evo šta Maja radi sa Janjušem nakon što je udarala GLAVOM O ZID!

Autor:

Zadruga

28.06.2021

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

Zadrugarka Maja Marinković prethodnih dana našla se u žiži javnosti zbog njenog odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali i zbog toga što već po ko zna koji put u toku rasprave udara glavom od zid, staklo, vrata, gde stigne.

Iako njeni cimeri pokušavaju da je ,,dovozu pameti", Maji ne polazi za rukom, već pravi samo dodatni haos za haosom. U toku jučerašnjeg dana nekoliko puta se posvađala sa Janjušem, nakon čega je počela iz sve snage da udara glabom od betonski stub.

Nakon toga Janjušević je po ko zna koji put pogazio svoju reč i prešao preko tih rasprava i poteza, pa je završio opet sa Marinkovićevom u krevetu, kako on kaže, pokušavajući da kupi mir.

Ovo jutro je bila potpuno drugačija scena. Iako su svi navikli da ne mogu da spavaju od njih i njihove svađe, psovki i teških reči, Maja i Janjuš su zaspali u vrlo mirnim pozama. Jedno pored drugog, Maja i Janjuš su spavali kao male bebe.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading