(VIDEO) BEZ TRUNKE BLAMA I STIDA: Isplivao snimak Jovane misice, pokazala GRUDI u kameru, a onda se pipala po njima, Karić POBESNEO!

Autor:

Zadruga

28.06.2021

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da ne poveruješ!

RepublikaFoto: prinskirintviter
Jovana pokazala grudi

Zadrugarka Jovana Ljubisavljević po ulasku u rijaliti isticala je njenu karijeru kao manekenke, te da je koračala svetskim modnim pistama.

Međutim, tokom boravka u Beloj kući mnogi su opovrgnuli njenu higijenu, zbog čega je ona više puta plakala i nervirala se, tvrdeći i braneći se od zlih jezika. U ranim jutarnjim satima Jovana je još jednom pokazala koliko da ne mari za njenu krunu i titulu misice, pa ju je čak i njen dečko Stefan Karić opomenuo.

Naime, Jovana se spremala za spavanje i tom prilikom su joj se videle grudi na izvol'te, što je Stefanu zasmetalo.  On ju je odmah opomenuo da namesti majicu za spavanje, što je ona i uradila.

RepublikaFoto: prinskirintviter
Jovana misica

Podsetimo, sličnu stvar je uradila i Rialda Karahasanović tokom nedeljnog zadatka u kom je bila ,,oteta" sa Karićem, te mu je jednog jutra pokazala bujne silikone, na koje on nije ostao ravnodušan.

Da li je ovo nemarstvo ili se Jovana previše opustila, da joj više nije stalo do njenog imidža, procenite sami. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
cica

28.06.2021 10:01

Skinite se više curi sa grbače,dosadni ste, ne možete joj ništa sem da je mrzite što je i evidentno

Ana

29.06.2021 02:52

razvucene k'o babske,nije lako biti maneken...