(VIDEO) MARIJA I MILJANA UDRUŽENE UNIŠTAVAJU KRISTINU: Kristijan ju je iskoristio i izvređao, a ona to VOLI! Kristina im nije ostala DUŽNA!

Autor:

Zadruga

27.06.2021

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napdale su je i vređale bez prestanka!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Žestoko izvređala Kristinu!

Marija Kulić se posle dužeg vremena pojavila u Zadruzi u ulozi žirija prilikom igre "Karaoke obračun", a njena pojava rasplakala je njenu ćerku Miljanu Kulić.

Ona je iznela mišljenje o nastupima svih učesnika, a najoštrija bila je prema Kristini Spalević, koja je pevala pesmu "Bogata sirotinja", te je komentarisala sve sem pevanja.

Marija je iznela niz prozivki na račun ljubavnice Kristijana Golubovića, ali joj ni pevačica nije ostala dužna.

- Ova devojka je za mene dro*fulja, ja ne mogu da verujem da ona ima 20 godina, izgleda mi kao da ima ko zna koliko godina. Raskokana si, razočaranje si za svoju porodicu. Ušla si kao mlada devojka koja je trebala da se pokaže u najboljem svetlu, a ti si ljubavnica, ti si pevaljka radodajka, samo bi ovčar neki bio sa tobom da te iskoristi i šutne. Čula sam priče o tebi za 2.000 dinara, ali dosta od mene- rekla je Marija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
On ju je iskoristio, pa je izvređao!

- Možda će Marija i Miljanu da komentariše ovako, pačvaro jedna, ćerka ti se*e po Zadruzi. Ona je hodajući blam za ceo Niš- dobacila je Kristina.

-Neću, ja nju kritikujem kada je ovde, ali ona je sada sjajna, dro*fuljo- rekla je Marija.

-Sve što joj je Kristijan rekao, bio je u pravu. On je iskoristi pa je komentariše i vređa, a ona to voli- vikala je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milena

27.06.2021 12:59

Ček dok vam dođe Kiki, pačavre jedne

Dragana

27.06.2021 13:43

palanačke sokačare koje nemaju ni jčasti ni jdostojanstva. arija je zlo ovozemaljsko mrzi sama sebe. nezadovoljna sopstvenm životom. Vodi svoju bolesnu ćerku na lečenje da joj uvećaju terapiju, jer napada i naskače na muškarce itraži se* sa njima a niko je neće. Zar je moguće toliki rostakluk i rimitivizam. Ko te dovede u žiri.nisi kompetentna nikome da držiš predavanje, jer svoju ulogu majke nisi ispunila valjano....zaboravila si kda si u PAB:u tukla Miljanu i izvlačila iz njegovog kreveta mrtvu ijanu, a ona te nije oslušala.Kristirjan je nikada nije hteo, ali je uek sažaljevao. Ona se konstantno kčila na njega. Ludača belosvetska.Sa Mišela ne silazi, pa se okomila i na Cara, ali je niko neće...Kristina je za vas TOP devojka na svim poljima, voli i voljena je.Možete samo da lajete.... to ste uvek radile u Zaruzi ,pljuvale druge da bi duže ostale.....