(FOTO) BUDI PONOSNA NA BIVŠEG DEČKA, TI SI JOŠ JEDNA U NIZU: Suočavanje Ivane Šopić i Jovane zbog Karića, saznala informaciju koja ju je IZBEZUMILA, pa joj sasula sve u lice!

Autor:

Zadruga

26.06.2021

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se nije nadala!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana i Jovana

Jovana Ljubisavljević probila je led u večerašnjem ,,Karaoke obračunu", a nju su u žiriju dočekala bivše devojke Stefana Karića Jelena Pešić i Ivana Šopić, ali i Marija Kulić, Bane Čolak i Ana Korać. Svi su čekali da čuju komentare na račun njenog nastupa.

- I ja sam tu prošle godine stajala na istom mestu i borila se za ljubav. Mislim Jovana, da treba da ti bude jasno da si u vezi sa momkom, kom se svi šlihtaju i da to ne treba da te obeshrabri, treba da se boriš za sebe, ali i za oboje. Jasno mi je kako je to kada imaš udarce sa svih strana, čekaju te svi, tvoja porodica. Još jedna stvar, treba da budeš ponosna na svog bivšeg momka, jer nikada nije rekao lošu vest! Ja sam kao pravi novinar pokušavala da iskopam, da oplete o tebi, ali se nije dao, imao je samo reči hvale, a ne može svaka devojka takvim bivšim momkom pohvali - rekla je Ivana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana

- I ja mogu da se ponosim mojim bivšim devojkama - dobacio je Karić.

- Tebe su poredili sa mnom, imaš predispozicije da budeš dobra devojka. Preslatka si, prelepa, prezgodna, sve pohvale za tebe, večerašnji nastup je bio top! Ja bih te samo zamolila, jer ja tvog dečka jako volim, samo bih te zamorila da ga nikad ne izdaš, imaš blago pored sebe trenutno. Želim vam svu sreću ovota sveta, ne kockaj ono što imaš! - rekla je Jelena.

- Ti si vrlo koristljubiva, prevrtljiva si, lažljiva, manipulativna devojka. Ništa mi se nije dopalo kod tebe! Pogotovu u zadnje vreme. Da ti ostaviš momka na televiziji, kog si veličala do neba, plakala za njim! Ti nisi zaljubljena u Karića! Ti si se zaljubila i Tomovića - rekla je Marija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena i Jovana

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading