(FOTO) KARIĆU I JANJUŠU NEĆE BITI DOBRO KAD JE VIDE: Ivana Šopić izbacila NOVE SILIKONE u prvi plan, svi su gledali u OVO!

Autor:

Zadruga

26.06.2021

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se sigurno nisu nadali!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš i Karić

Bivša zadrugarka i voditeljka emisije ,,Pitam za druga" Ivana Šopić večeras je u žiriju u Šimanovcima povodom ,,Karaoke obračuna".

Posle dugo vremena Šopićeva će se naći licem u lice sa svojim bivšim dečkom Stefanom Karićem i njegovom sadašnjom devojkom Jovanom Ljubisavljević. Podsetimo, Ivana i Stefan su raskinuli zbog konstantnog mešanja njegovog oca u njihovu vezu Osmana Karića.

Foto: instagram.com/sopicka_
Ivana

Ivana je ovo veče odlučila da izazove Stefanu, ali i ostatku publike srčane smetnje. Naime, ona se odlučila da nove silikone istakne u prvi plan, a izazovnom kombinacijom mamila je uzdahe.

Sigurno da sve zanima kako će proteći susret Ivane i Stefana, ali to nije sve, jer osim njega, Šopićevu čeka susret i sa još jednim bivšim dečkom, a to je Marko Janjušević Janjuš. 

Foto: instagram.com/sopicka_
Šopićeva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading