(FOTO) EKSKLUZIVNO SAZNANJE: Kristijan se oglasio i progovorio o HAPŠENJU, SPREMA TUŽBE ZA SVE, A EVO DA LI MOŽE DA SE VIDI SA ĆERKOM!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

26.06.2021

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan se oglasio i otkrio istinu o svim navodima.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kristijan Golubović

Bivši zadrugar Aleksandar Kristijan Golubović pre dve noći ušao je u rijaliti Zadruga, iako je pre toga diskvalifikovan, kako bi iznenadio svoju voljenu Kristinu Spalević i tom prilikom joj je doneo poklon koji joj je trebao, a u pitanju su bile veštačke trepavice.

Mediji su počeli sa pisanjem da je zbog toga Golubović priveden u policiji, zbog prestupa i preskakanja na imanje. Mi smo odlučili da proverimo ove navode, te smo stupili u kontakt sa Kristijanom, a on sam se vrlo rado odazvao na poziv i objasnio šta se dešava i da li u ovim spekulacijama o privođenu ima istine.

RepublikaFoto: printscreen
Kristijan sa Čorbom

- Evo vozim se, idem da vidim dete, na 15 minuta sam do susreta sa njom - započinje Kristijan i nastavlja:

BONUS VIDEO: 

EKSKLUZIVNO KRISTIJAN NAKON DISKVALIFIKACIJE: Ivana mi je rekla da ĆERKU neću nikad više videti!

 

- Nije istina, ja ću tužiti sve novine. Evo me ovde ispred Kraljeva, za 15 minuta gledam svoje dete. Nemam razloga da budem uhapšen, čuo sam se sa vlasnikom Pinka, sve je u redu. Ja sam bio zadrugar, ušao sam tako, sve je to okej, shvata on mene i eto, mi smo prijatelji, imamo toleranciju. Ja ništa nisam uradio, nikakvo krivično delo nisam uradio - govori Golubović

- Advokat mi je jako osetljiv na to, piše tužbe. Te Kristijan se ne zove Kristijan, ja znam da sam popularan, ali ne ovako da se radi. Ja sam Aleksandar Kristijan Golubović. Baka mi je dala ime Aleksandar, Ljuba Zemunac mi je dao ime Kristijan, ne znam odakle takve gluposti. Bezveze je da se tužakamo. Kad god me nazoveš mogu da ti dam ekstra priču, nema potrebe da se prepucavamo preko sudova - završava Kristijan, a mi smo mu poželeli lep susret sa ćerkom, koju je toliko silno čekao da vidi.

RepublikaFoto: printscreen
Kristijan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading