OTKRIVEN HOROR PLAN PAULE HUBLIN: Ovako je smislila da uništi Frana, ON JE KOLATERALNA ŠTETA, USLEDIĆE TOTALNI ŠOK OBRT!

Autor:

Zadruga

26.06.2021

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven horor plan Paule Hublin da uništi Frana!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Paula hoće da nasanka Frana!

Paula ima horor plan! Franu će oduzeti honorar na prevaru i nestati!

Ne piše mu se dobro!

Paula Hublin i Fran Pujas ponovo su zajedno, međutim, ona ga samo koristi da bi se dokopala para! Kako prenosi izvor Stara, ona je njega i smuvala samo da bi s nekim ušla u rijaliti, a za Frana je od starta znala da je idealan za javnu scenu, pa je dala sve od sebe da ga povuče sa sobom u Zadrugu!

Drugarica tvrdi: Ona sve radi zbog para, a Fran je kolateralna šteta!

– Nije Paula nikada pričala o tome, ali znam da je dugo tragala da nađe dečka kako bi imala sa kim da uđe u rijaliti. Fran je pristao na prvu loptu. Lepi Mića ih je još pre ulaska posavetovao da se stalno svađaju, da promene partnere čim im se ukaže prilika jer će tako biti zanimljiviji gledaocima. I stvarno sve rade po njegovim instrukcijama. Paula je opasna i sve radi kako bi dobila ono što želi. Fran je njena kolateralna šteta. Zato njegova majka i brat više ne žele da se oglašavaju, jer su ljuti na njega i na njegove postupke, a i vide šta mu se sprema – objasnila je Paulina drugarica iz Zagreba koja je najbolje poznaje i dodala:

- Paula je opasna i sve radi kako bi dobila ono što želi.

– Žao mi je Frana u ovoj situaciji jer će ga šutnuti čim izađu iz rijalitija. Ne treba on njoj. Ona već ima planove za kasnije. Iako je na početku Franu obećevala da će sav zarađeni novac spojiti i uložiti u neki zajednički posao, od toga nema ništa. Ona odlično zna šta radi. Došla je zbog novca, spremna je na sve. Plašim se samo da na prevaru ne uzme i Franov honorar, navodno zbog zajedničkih poslova. Opasna je ona, a Fran je naivan i zaljubljen – ispričala je Paulina drugarica, a prenosi Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading