OSEĆAJ ME NIJE PREVARIO, LAŽE ZA SVE: Nataša Radan osula po misici, a onda priznala sve, NE ŽELIM DA GA VIDIM!

Autor:

Zadruga

25.06.2021

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Radan progovorila o Kariću i misici, a onda o Anđelu i Caru priznala sve!

Foto: RTV Pink
Nataša Radan

Jedna od najintrigantnijih učesnica ''Zadruge 4'', Nataša Radan, nedavno je napustila najgledaniji rijaliti na Balkanu, a sada je za Pink.rs progovorila o brojnim aktuelnostima, pa oplela po misici i Kariću, ali i nekim drugim zadrugarima.

Nataša je rekla da misli da se Stefan zaljubio u Jovanu, ali da njena osećanja ne može da komentariše jer nisu bile bliske.

-Nismo bile u korektnim odnosima, na početku smo bile okej, ali posle toga ne. Osećaj za Jovanu me nije prevario, sad kad vidim spolja, koliko ništa ne priznaje, a postoje dokazi i klipovi koji demantuju njenu priču. U svakom slučaju smatram da je za dosta stvari lagala i da laže i dalje. Videće da sve to postoji napolju i sama će se uveriti u sve. I on i ona će se uveriti u sve i neće biti zajedno nakon svega ovoga - priča Nataša Radan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić

Ona se osvrnula i na dogovor sa Filipom Carem, da će napolju imati nešto i da treba da ga čeka.

- Nismo mi imali nikakav dogovor, ali eto, on se sam demantovao. Ja njega nisam shvatila ozbiljno, jer ona je neko ko jedno radi, drugo priča, a treće misli. Pričao mi je da ne želi tamo nikakve odnose sa devojkama, a videli smo šta je bilo sa Sanjom. Meni je pričao da ga čekam, ali ništa od toga - priča Radanova.

Foto: youtube.com/ Zadruga Official
Filip Car i Mina Vrbaški

Nataša je takođe prokomentarisala Carevo priznanje da voli Minu Vrbaški, pa je rekla da je šokirana, da Car jeste odlepio za Minom, ali da po njenom mišljenju od toga neće biti ništa.

Bivša zadrugarka se dotakla i odnosa sa Anđelom Rankovićem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Anđelo Ranković

- Nisam se čula sa njim! On nije ispao fer prema meni, nije ispao korektan, vrlo je ružno to što je uradio i na koji način. Ne interesuje me, stavila sam tačku i ne želim da ga vidim, niti imam potrebu - dodaje Nataša.

Za kraj priznala je da favorita nema, ali da bi volela da Kenan bude pobednik jer je jedini uspeo da ostane suzdržan na komentare i reakcije ljudi koji su ga pljuvali, a da je i na sve to uspeo da prevaziđe smrsni slučaj koji ga je zadesio tokom učešća u takmičenju i da po njenom mišljenju on zaslužuje pobedu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading