OSMAN KARIĆ ODGOVORIO MISICINOM OCU NA PROZIVKE! Stefanu visina nije problem kod osvajanja žena!

Autor: Republika.rs

Zadruga

25.06.2021

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić nije mogao da ćuti, već se oglasio nakon što je Jovanin otac uputio javne prozivke njegovom sinu.

Foto: www.instagram.rs/karic_stefan
Osman Karić

Nakon što je misicin otac žestoko isprozivao svog zeta, Stefana Karića zbg visine, sada se, kao što je bilo i očekivano oglasio i Osman.

 -Mislim da Jovani otac ima pravo da piše šta hoće, ne bih da kritikujem nikoga niti imam prava na to. Ja sam prvi koji je sklon ishitrenim prozivanjem izazvanim trenutnim besom drugih učesnika, a to su ipak nečija deca ili članovi nečije porodice. Kasnije se pokajem, ali to ne opravdava moj postupak. Što se tiče Stefana, njegove visine on je dokazao da njemu to ne smeta da osvoji devojku pa makar ona imala visinu jadne košarkašice ili ti kraul plivačice. Na kraju krajeva, kod nas Karića visina nije toliko bitna u bilo kojoj sferi. Jer mi smo osvajači i na svim poljima, a kamoli u ljubavnim gde X faktor koji posedujemo ima velikog značaja - priča Osman, pa dodaje:

- Jovaninog oca iskreno jako cenim, već sam ga upoznao zbog jedne laži koja je izgovorena, ne bih ništa o tome dok ga ponovo ne sretnem. Koliko sam čuo on nije mislio na Stefana. Jednostavno glupo bi bilo da se kao budući prijatelji raspravljamo oko nečega što vidim da je čovek i demantovao. On čovek najbolje zna kome je upućena njegova poruka, a koliko vidim tamo ima i dosta manjih osoba, naročito dama da ne kazem šesdesetogodisnjih baka - zaključio je Karić.

Inače, Jovanin otac je sinoć na svom Instagram nalogu objavio je fotografiju Jovane i Stefana uz komentar :"Kao što kaže naš narod, da je valjalo to bi naraslo" - aludirajući na to što je Stefan nizak, odnosno na to što je Jovana viša od njega.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

26.06.2021 02:41

Golub ima vaterpolistu,a ne kcerku! ruke k'o vesla,noga 42-44(muska velicina) noge moze da pere u pivskoj flasi,jezik ko makistrala ide joj oko glave... Osmane spasavaj sina inace ce vas ova postrojavati na raport svako jutro i vece..blago onom ciju kucu zaobidje!

Milena

26.06.2021 11:16

Kus pevac, pile doveka ?