(VIDEO) KRISTIJAN JAVNO POKAZAO TEHNIKU "MATALEONE" KOJOM JE ONESVESTIO LJUBAVNICU KRISTINU: Nakon ovog prizora NEĆE VAM BITI SVEJEDNO!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zadruga

25.06.2021

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je isprepadao!

RepublikaFoto: E-Stock/D. Milenković
Pokazao je kako se to radi!

Popularni "krimi momak" Kristijan Golubović diskvalifikovan je iz rijaliti programa "Zadruga 4" pre dva dana nakon što je ušao u okršaj sa zadrugarkom Miljanom Kulić.

Kristijan je u nekoliko navrata raznim čudnim tehnikama smirivao bivše cimere, a sada smo imali priliku da nam to pokaže i uživo. U toku intervjua sa Kristijanom, koji u celosti možete da pogledate na našem jutjub kanalu i pročitate na našem portalu, dotakli smo se teme Kristijanovog poznavanja borilačkih veština, a on nam je pokazao "Mataleone" tehniku koju je primenio nekoliko puta u rijalitiju na svojoj ljubavnici Kristini Spalević te je preplašio cimere u toj meri da su mislili da je ozbiljno povredio ljubavnicu:

- Imate tehniku koja se zove "Mataleone" - nasmejao je sve prisutne popularni Kristijan, pa je onda nastavio- To je tehnika, koja zaustavlja vazduh da dođe do mozga kada držite dve sekunde, ja to nisam uradio Kristini, već sam uradio ovo, samo sam je smirio jer je ona bila u stanju najgore agresije, bacala je stolove, zaustavio sam je i predao redarima. Znate u takvim ste abnormalno, nenormalnim situacijama pa onda morate tako da odreagujete - u jednom dahu izgovorio je Kristijan dok je u isto vreme pokazivao tu tehniku na svojoj kumi.

Urnebesnu scenu možete pogledati u prilogu ispod:

Iako Kristijan izgleda pomalo smešno, ipak mu ne bismo dobrovoljno stali na crtu da to na nama pokaže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading