LAGAO JE O SVOM IMENU! Napokon isplivala prava ISTINA! Evo kako se stvarno zove Kristijan Golubović!

Autor: Republika.rs

Zadruga

25.06.2021

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ovo nije znao!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Niko ne zna da Kristijan nije njegovo pravo ime!

Kristijan Golubović koji je pre neki dan diskvalifikovan iz "Zadruge 4", skoro da više i ne koristi svoje pravo ime, a mnogi čak ni ne znaju kako se on zaista zove.

Naime, malo je poznato da mu je pravo ime Aleksandar Golubović. Kristijan je rođen u Minhenu 1969. godine gde su tada živeli njegovi roditelji, majka Milanka i otac Srboljub pored kog nije odrastao.

Kako prenosi "Espreso" počeci "žestokog momka sa asfalta" Kristijana Golubovića su dobro poznati, ali ko je njegov otac i kakva ih to slična sudbina vezuje, dugo se nije znalo.

Kristijan je uspešno krio svoje pravo ime sve ove godine, a sada kada se napokon zna, nemoguće je ne postaviti pitanje: "Šta još o zadrugaru ne znamo?"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milica Milena

25.06.2021 13:24

Sa Kristijanom sam Isla u srednju školu, drugo odeljenje i mislim godina(prvion/drugi ja) srednje (koliko se sećam) je bio u pitanju), kada je bio zaljubljen u moju najbolju drugaricu. I ne znam kako je u skolu mogao da prolazi sa "laznim imenom" - Kristijan. To me zbunjuje. Pozdrav.