(VIDEO) DISKVALIFIKOVANI ZADRUGAR UPAO U ZADRUGU! Golubović dao POKLON Kristini, a OVAKO je prošao susret sa Miljanom!

Autor:

Zadruga

25.06.2021

01:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubovič upao u Zadrugu!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović i Kristina Spalević

Večeras je, na iznenađenje svih, Kristijan Golubović upao u "Zadrugu", kako bi Kristini Spalević doneo poklon. Svi su se šokirali kada su ga ugledali na imanju.

Kristijan je u dvorištu dao Kristini poklon, a zatim ušao u Belu kuću, a voditelj Milan Milošević postavio mu je pitanje. Pre toga ga je izgrlila Miljana Kulić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović

Zadrugari su se pozdravili sa njim, a zatim ga je obezbeđenje ispratilo van Zadruge. Njegov potez posebno je oduševio Nenada Aleksića Ša, koji je smatrao da je Tara Simov na sličan način trebalo da njemu pokaže ljubav.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
SvetlanaP

25.06.2021 07:54

Dobro sam ja rekla da je cela stvar oko diskfalifikacije cista namestaljka. Poslednji pokusaji velikog sefa da popravi gledanost. Smesno je.... sve skupa..... dno dna

Milena

25.06.2021 20:17

Ja ne gledam odavno, samo pratim ovde, a maja pre zaslužuje da bude disv nego Kristijan, mežutim, sve je namešteno, nikada nismo ni videli, a ne verujem njima, procente glasova, mitrovići samo ubiraju lovu, a ko zna ko je za koga glasao,Fran i Paula imali 10 x više glasova od mUljane, ali ona ''pobedi'' na zadrugoviziji u sms glasovima Mitrovići nas lažu odavno, bruka i sramota