(VIDEO) TAJNA IVANE I ŠA OTKRIVENA: Reper sakrio od Tare da mu je bivša poslala POSEBAN POKLON, a OVAJ detalj je svima promakao!

Autor:

Zadruga

24.06.2021

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Reper priznao, a onda je usledila šok reakcija.

Foto: instagram.com/nenad_aleksic_sha
Ivana i Ša

Fran Pujas u emisiji ,,Pitanja gledalaca" otkrio je svima da je Ivana Aleksić, inače bivša supruga Nenada Aleksić Ša, otkrio da je ona poslala svom bivšem suprugu rođedanski poklon, o kom su obojica do sada ćutali. Već danima se priča u Beloj kući da se Ša pokajao zbog svega što je uradio Ivani, što je i on sam priznao kroz gorke suze u emisiji, a sada su zadrugari ostali zatečeni kada je Pujas otkrio šta je reper dobio od nje za rođendan.

- Ja znam tačno koji mu je poklon Ivana poslala za rođendan, on je meni sve kroz znakove pokazivao, rekao je da je posle svega poslala mu je poklon, sve vreme sam znao,  sećam se i mirisa i svega! - ispričao je Fran.

Foto: printscreen/TVPink
Ivana i Ša

- Evo, da budem iskren, ćutao sam, samo je Fran znao. Nisam bio siguran! Po čemu sam znao? Kada otvorim kesu, rekao sam Franu da pomiriše - pravdao se Ša, a potom je voditelju pokazao da se naježio zbog ove tužne priče.

- Čekao je samo pravi tajming! Isto je mirisalo kao kada je meni Ivana poslala stvari za rođendan - rekao je Pujas.

Komentari (0)

Loading