INTIMNE DELOVE JE BRISALA MOJIM STVARIMA DOK SAM SE ZADOVOLJAVAO, PA POPILA SVE IZ ČAŠE: Kristijan otkrio šokantne detalje nastranog odnosa sa Miljanom Kulić!

Autor: Republika.rs

Zadruga

24.06.2021

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan otkrio sve!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan otkrio sve detalje dikvalifikacije!

Kristijan Golubović, koji je diskvalifikovan iz "Zadruge" zato što je nasrnuo na Miljanu Kulić, kaže da je Kristina Spalević sa kojom se švalerisao u rijalitiju bolja u krevetu od njegove supruge Ivane.

U šokantnom intervjuu žestoki momak je otkrio kakav je se*s imao sa ljubavnicom, a kakav sa ženom.

- Kristina i Ivana nisu ni za poređenje kada je reč o se*su! Ivana je čedna, umerena, normalna. Nema promiskuitetne ideje, njene poze su misionarske. Nema oralne, ni analne hirurgije. Ne postoji ni šala na tu temu. A kod Kristine može sve. Ona je raketa u se*su. Kod nje nije samo se*s u pitanju već ludačka energija. Govorili su mi: "Ku*va je, nije lepa", ali naše energije se poklapaju. Ona je moja srodna duša.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristina je njegova srodna duša!

Otkrio je tom prilikom i da li bi bio sa Kristinom van rijalitija:

- Ne znam, dobra je ona, ali je pogrešila što je hvalila Cara i Čorbu. Ja sam "old skul men", a ona je Instagram devojka. Obećao sam Kristini da ćemo probati ukoliko tok stvari ostane isti. Sada imam preča posla, moram da rešim status sa Ivanom. Sve sam joj dao, sve je na njeno ime, tako da imovinu nećemo deliti. Ja u grob nosim jedno odelo, ne treba meni ništa. 

Iako svi pričaju da je Kristijan spavao sa Stanijom, žestoki momak je demantovao ove navode. Ipak, on je otkrio da je od prijatelja čuo da je Stanija srednje žalosna u krevetu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/ printscreen
Napala ga je!

Objasnio je i zašto je ušao u sukob sa Miljanom.

- Miljana me je grebala i raskrvarila mi ruke, a ja joj nisam ništa uradio. Ljudi iz produkcije su bili ubeđeni da bih je ubio da tu nije bilo obezbeđenje jer mi je opsovala sina, ćerku i majku u grobu. Zatim su rekli da je zvalo društvo za zaštitu žena i žalilo se još onda kad sam navodno gušio Kristinu. Ja sam je samo držao da je smirim, a ona se samo olabavila kada sam joj prstom pritisnuo jednu tačku. Ja sam odlazio kod nje u apartman da bih išao u WC, jer je naš bio pretrpan gov*ima. Tamo sam vršio nuždu i malu i veliku i mastu**irao sam. Ja sednem go, ona mi uleće u kupatilo i viče: "Daj mi ga, molim te." Gledala me je kroz ključaonicu kao se*sualni manijak. Svoje intimne delove tela brisala je mojim stvarima. Golgotu sam zbog nje preživeo. Ona je poremećeni klovn koji izaziva pažnju. Nismo imali se*s! Uletela je sa čašom "koka-kole" kada sam bio pri kraju mastu**acije. Tražila mi je se*s, rekao sam da nema šanse. Završio sam mastu**baciju u tu njenu čašu, a ona je sve popila- ističe Kristijan, prenosi Informer.

Za kraj je objasnio da je nije novčano kažnjen nakon diskvalifikacije, s obzirom da nije on bio kriv, već su ga izbacili iz predostrožnosti da ne naudi Miljani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
milica

24.06.2021 09:48

Zar iko još veruje u Kristijanove reči- pa toliko je LAŽI i hvalisanja ispričao da nam je mI, nije on izbačen zbog Miljane ,izbačen je jer je pretio smrću radniku obezbeđenj, rekao je Kristni kako ih neće trpeti nego će ih UBITI, ato je čula produkcija....inače šta je sve radio Miljani bez kazneuka. Jedino ga u tome podržavaju njemu slični ,lažovi, hvalisavci ,kriminalci.....