EKSPLICITNI SADRŽAJ HARA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Misica kao od MAJKE ROĐENA, ŽESTOKA UCENA ZBOG GOLIH SLIKA, SVE ISPLIVALO?!

Autor:

Zadruga

24.06.2021

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana misica kao od majke rođema, isplivale fotke!!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jovana Ljubisavljević ucenjena zbog slika!

I dok se u rijalitiju često pominje Luka, bivši dečko Jovane Ljubisavljević, niko i ne sluti kroz šta je sve prošla zbog afere sa fudbalerom, zbog koje će je Stefan Karić sigurno šutnuti! Kako saznajemo, misica se viđala tri meseca sa jednim fudbalerom, a kada je odlučila da ga ostavi, prošla je kroz agoniju jer je ucenio golim slikama.

POČETAK KRAJA!

– Sve polako isplivava na površinu što se tiče misice, jer se ona predstavila kao svetica, ali ipak nije sve tako sjajno. Ona forsira tu vezu sa Lukom, a ne pominje da se tri meseca viđala sa jednim fudbalerom, i to u periodu kada su ona i Luka bili u prekidu veze. Kada je raskinula sa njim, prošla je pakao, jer je on ucenjivao da će da je uništi slikama na kojima je ko od majke rođena. Jovana je tada bila jako loše psihički, plašila se skandala, međutim, fudbaler se nekako primirio i ostavio je na miru, sve do njenog ulaska u Zadrugu. Kad je video da ulazi u rijaliti, poslao joj je poruku da ga ne pominje jer će u suprotnom isplivati njene slike na društvenim mrežama. Verovatno ga iz straha krije kao zmija noge. Stefan ne zna šta se dešava, i kada izađe i sazna za sve to, pogotovo da ga je lagala da je bila samo sa Lukom, ima da poludi. Ionako joj ne veruje u potpunosti, a ima da bude karambol kada sazna sve – priča izvor za „Star“ blizak Jovani i dodaje:

BIĆE BRUKA KADA ISPLIVA SVE!

– Ni Luka nema pojma da se ona viđala sa tim fudbalerom. Ne znam na koji način će objasniti Stefanu sve što mu je prećutala, ali verujte, njihova veza neće opstati ni tri dana posle izlaska iz rijalitija. Čujem da su neki njeni antifanovi spremili i snimke neke iz Zadruge gde flertuje sa muškarcima kako bi dokazali Kariću da ga je sve lagala. U svakom slučaju, nema od te veze i ljubavi ništa jer Stefan prezire laži, a ona ga samo laže – završava naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milivanili

24.06.2021 18:34

Protiv njene veze s Karićem su redom sve kalašture koje su mislile da će mu se uglaviti kao što je htela Šopićka, pa im Jovana smetnja. Čak je i Nadica želela da mu se uvali Kija, zato i mrzi misicu. Stefan će uraditi onako kako ga tata bude posavetovao, jer jedino njega sluša i samo njemu veruje. Tata ga je i poslao u Zadrugu sa savetom da smuva upravo misicu. I kakve veze ima s kim je bila i šta je radila pre veze sa Karićem. Ali, ako, saplićite je i ona će pobediti. To ste radili i Ivi Grgurić, ali Jovana je od nje još pametnija. I treba da pobedi, bolje ona, nego ove druge